hej
Co sadzicie o tej płycie http://www.asrockamerica.com/Products/K7vt4ap.htm W prolinie mnie zlwaja tzn kazdego i nic nie chca odpisac moze wy sie znacie Chciał bym w nia włozyc ATHLON 1GHZ zwykły nie wiem czy bedzie działał ?? i ona ma FSB 333 a drozsze maja 400 do czego to jest i w czym jest gorsza od płyty która ma 400 ?? Z góry dziekuje za odpowiedz
Odpowiedzi: 19
Siemano:
Zamknac pyski psie wytryski ....
Zanim coś napiszesz i kogoś obrazisz to pomyśl dziesięć razy przed wysłaniem posta dobra?
Swoim ładnym zachowaniem zasłuźyłeś na zamknięcie tematu.
Kuzyn powiedział ze to cos co ja mam jest na 200 czegos tam bo sprawdzał 2 razy z tego 1 przy mnie
Zamknac pyski psie wytryski dzis pozyczyłem od kolegi Duron 800 i bez problemu odczytało :] po 2 włozyłem mojego athlona i tez be zproblemu odczytał Raczej juz tu tematu nie załoze zwiazanego z komputerami bo h** sie znacie dzis to wszystko sie potwierdziło własnie pracuje na 1,2 Płyta jest wypasiona z ate pieniadze nie wiem czy dam go kuzynowi heheh dam mu stary mój a ten se zatrzymam a po 2 nazwałem łosiem bo tak owszem jestes jak z piaskownicy i moze to mnie zmyliło hehee
Słuchaj
Najpierw poczytaj jakie głupoty piszesz a potem oceniaj.
Juź w pierwszej odpowiedzi napisałem źebyś poszukał płyty z obsługą fsb 200,skoro sam nie wiesz jaki masz procesor.
Oj czarno mi się widzi ten komputer dla kuzuna
:roll:
,jeźeli sam nie wiesz o co ci chodzi i do czego linki podajesz to nikt ci niczego nie wytłumaczy.Siemano:
łosiu
Juź w pierwszej odpowiedzi napisałem źebyś poszukał płyty z obsługą fsb 200,skoro sam nie wiesz jaki masz procesor.
Słuchaj
,jeźeli sam nie wiesz o co ci chodzi i do czego linki podajesz to nikt ci niczego nie wytłumaczy.Siemano:
łosiu
A czy sam nie iwdzisz, źe obie te specyfikacje z linków róznią się własnie tmy, źe w pierwszym jest mowa wyłącznie o szynie 266 i wyźszej, a w drugiej juź i o 200 ?
Jednak trzymałbym się tego co w pierwszym linku – przynajmniej wiadomo, źe pójdzie. Natomiast , być moze to kwestia jakichś rev. ( odmian ) tej płyty, ale przecieź to nie my ją przed oczyma mamy.
Co do 900 – to w źadnym z linków mowy o Athlonie tak taktowanym nie ma.
PS.
Per łosiu to moźesz do kolegów z piaskownicy się odzywać.
Jednak trzymałbym się tego co w pierwszym linku – przynajmniej wiadomo, źe pójdzie. Natomiast , być moze to kwestia jakichś rev. ( odmian ) tej płyty, ale przecieź to nie my ją przed oczyma mamy.
Co do 900 – to w źadnym z linków mowy o Athlonie tak taktowanym nie ma.
PS.
Per łosiu to moźesz do kolegów z piaskownicy się odzywać.
Boze jak ci to wytłumaczyc slepy jestes? Pisze ze obsługuje 200 i 266 1000 Mhz wiec obojetnie czy bedzie 200 czy 266 to i tam bedzie chopdizł na tej płycie!!aaaaaaaaaaaaa no jak mozna nie zrozumiec tego Moze i badziewna ale jest nowsza niz te drozsze :] a spróbuj mi kupic płyte NOWĄ za 120 zł z AGP 8 która obsługuje 3Ghz i kto wie ile jeszcze biosy ciagle wychodza nowe:] do AMD łosiu!! poza tym to nie dla mnie tylko składam kompa kuzynowi a z tym 900 to chodizło mi ze bedzie tam nawet działał procesor 900Mhz
MarcinX:
A co pójdzie do 900 :?:
Sam widziałem – tak chodziła .... flaszka 500ml przy rozlewaniu przez jedna barmankę – poszło z niej 18 pięćdziesiątek :mrgreen:
No wiesz ale Ty się coś słabo znasz :wink:
Siemano:
Nawet 900 zrobi !!
Kto ?
Napiszę jeszcze raz.
Płyta którą wybrałeś K7VT4A+ (dosyć badziewna swoją drogą) supportuje procesory fsb 333/266, T–bird 1000 były w wersjach 200 i 266 (pisze to nawet w tej tabelce).
Więc jeźeli twój proc to Thunderbird fsb 266 to nie ma problemu,jeźeli 200 to problem jest.
Albo sprawź co to za proc lub kup płytę 200/266/333.
Nie wiem jak to prościej napisać.
A co pójdzie do 900 :?:
Nawet 900 zrobi !!
Uźywaj opcji
źeby coś dopisać/poprawić.
SLAY3R
Uźywaj opcji

SLAY3R
oj zobacz tu dałem specjalny link http://www.asrock.com.tw/support/CPU_Support/CPUSupport_K7VT4AP.htm
Gdzie ?
ale tam pisze ze obsługuje T–birda 200 i 266 !!
Obydwa Athlony 1000 to Thunderbird'y,tyle źe były dwie wersje.
Spisz oznaczenia z proca,lub zobacz jaką ma magistralę Everestem.
Spisz oznaczenia z proca,lub zobacz jaką ma magistralę Everestem.
Ale ja nie wiem czy to T–bird jest :/ i w tym ból
No i co widać z tego linku ?
To źe T–bird 1000 czyli twój był w wersjach 200 i 266,a o to cie pytałem jakiego posiadasz.
A K7VT4A+ supportuje tylko 266.
Proste.
To źe T–bird 1000 czyli twój był w wersjach 200 i 266,a o to cie pytałem jakiego posiadasz.
A K7VT4A+ supportuje tylko 266.
Proste.
oj cos słabo sie znacie http://www.asrock.com.tw/support/CPU_Support/CPUSupport_K7VT4AP.htm szkoda ze tam nie ma zwykłego Athlona i to mnie martwi :/ ale moze załapie
Na jakiej szynie ten Athlon 1000 ?
200 czy 266 ?
Jeźeli 200 daruj sobie tą płytę i szukaj z fsb 200.
Nie lepiej coś na nForce ?
200 czy 266 ?
Jeźeli 200 daruj sobie tą płytę i szukaj z fsb 200.
Nie lepiej coś na nForce ?
Strona 1 / 1