HDD Regenerator i partition magic
witam
ostatnio przeskanowalem caly dysk HDD Regeneratorem bo w partition magic w info dysku bylo ze mam 4KB badow na dysku, HDD wykryl 1 bad i ze zregenerowal 1 bad i nie wykryl nic wiecej. w partition magic pozniej dalej bylo ze mam 4KB badow. wiec o co chodzi ? HDD nie zauwazyl innych? dysk mam nowy wlasciwie niedawno kupiony. ale nie chce mi sie wysylac dysku do gwaranta bo nie bede mial kompa pewnie przez 2–3 tygodnie.
ostatnio przeskanowalem caly dysk HDD Regeneratorem bo w partition magic w info dysku bylo ze mam 4KB badow na dysku, HDD wykryl 1 bad i ze zregenerowal 1 bad i nie wykryl nic wiecej. w partition magic pozniej dalej bylo ze mam 4KB badow. wiec o co chodzi ? HDD nie zauwazyl innych? dysk mam nowy wlasciwie niedawno kupiony. ale nie chce mi sie wysylac dysku do gwaranta bo nie bede mial kompa pewnie przez 2–3 tygodnie.
Odpowiedzi: 4
Jesli chkdsk wykrywa Ci bad sectory, nie masz sie na co ogladac czlowieku. Nowy dysk z bad sectorami ? To co bedzie za rok ? Nie ma sie co babrac jakimis regeneratorami. Wymieniaj i to szybko – źądaj nowego, a na wszelki wypadek oznacz sobie ten dysk w jakis dyskretny sposob zeby Ci go nie wcisneli jako "wolny od wad" :wink: .
Uruchomic odpowiedni test to juz nie moja broszka :P .Rebe:
Jak będziesz tak na skroty radził to nie tylko ....ręce opadną :wink:
EL NINO:
Masz dysk firmy Xxxxx, sciagasz program narzedziowy tej samej firmy i ogladasz wyniki.
EL NINO – Ty nie cwaniakuj – po sciągnięciu to wynik do obejrzenia będzie dotyczł tego, źe się udąło :lol:
Jak będziesz tak na skroty radził to nie tylko ....ręce opadną :wink:
O tym, źe jaki chkdsk by się na poczatek przydął to juź nawet wstyd pisać.
Masz dysk firmy Xxxxx, sciagasz program narzedziowy tej samej firmy i ogladasz wyniki.
Strona 1 / 1