HDD Regenerator i partition magic

witam
ostatnio przeskanowalem caly dysk HDD Regeneratorem bo w partition magic w info dysku bylo ze mam 4KB badow na dysku, HDD wykryl 1 bad i ze zregenerowal 1 bad i nie wykryl nic wiecej. w partition magic pozniej dalej bylo ze mam 4KB badow. wiec o co chodzi ? HDD nie zauwazyl innych? dysk mam nowy wlasciwie niedawno kupiony. ale nie chce mi sie wysylac dysku do gwaranta bo nie bede mial kompa pewnie przez 2–3 tygodnie.

Odpowiedzi: 4

Jesli chkdsk wykrywa Ci bad sectory, nie masz sie na co ogladac czlowieku. Nowy dysk z bad sectorami ? To co bedzie za rok ? Nie ma sie co babrac jakimis regeneratorami. Wymieniaj i to szybko – źądaj nowego, a na wszelki wypadek oznacz sobie ten dysk w jakis dyskretny sposob zeby Ci go nie wcisneli jako "wolny od wad" :wink: .
EL NINO
Dodano
02.05.2005 20:12:15
Rebe:
Jak będziesz tak na skroty radził to nie tylko ....ręce opadną :wink:
Uruchomic odpowiedni test to juz nie moja broszka :P .
EL NINO
Dodano
02.05.2005 16:21:26
EL NINO:
Masz dysk firmy Xxxxx, sciagasz program narzedziowy tej samej firmy i ogladasz wyniki.

EL NINO – Ty nie cwaniakuj – po sciągnięciu to wynik do obejrzenia będzie dotyczł tego, źe się udąło :lol:
Jak będziesz tak na skroty radził to nie tylko ....ręce opadną :wink:

O tym, źe jaki chkdsk by się na poczatek przydął to juź nawet wstyd pisać.
Rebe
Dodano
02.05.2005 16:03:02
Masz dysk firmy Xxxxx, sciagasz program narzedziowy tej samej firmy i ogladasz wyniki.
EL NINO
Dodano
02.05.2005 15:53:45
markkk
Dodano:
02.05.2005 14:33:59
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1