hasło
mam drobny problem chciałbym sobie załozyć hasełko aby mi na windowsa nie wchodzili. próbowałem zrobić to przez hasło administratora ale jak dam anuluj tomi i tak wchodzi. Pomóźcie prosze
POZDRÓWKI
POZDRÓWKI
Odpowiedzi: 6
EL NINO:
Nie ma problemu, sie przeniesie :wink: .
Natomiast sprawa z tym anuluj – na forum infojamy kiedys (rok, poltora temu) The Dino podal o ile pamietam wpis do rejestru "naprawiajacy" ten problem. Po wcisnieciu Anuluj nie mozna bylo uruchomic systemu. Znalezc bedzie trudno, ale przy odrobinie checi poradzisz sobie.
A co mi tam mam pod ręką to daję :lol: :
dzieki wielkie, poszukam
POZDRÓWKI :):):):)
POZDRÓWKI :):):):)
Nie ma problemu, sie przeniesie :wink: .
Natomiast sprawa z tym anuluj – na forum infojamy kiedys (rok, poltora temu) The Dino podal o ile pamietam wpis do rejestru "naprawiajacy" ten problem. Po wcisnieciu Anuluj nie mozna bylo uruchomic systemu. Znalezc bedzie trudno, ale przy odrobinie checi poradzisz sobie.
ano właśnie potem zobaczyłem źe to ma być 98 bo to dla kolegi sorki źe dałem tutaj nieśwadomie to zrobiłem
To jest XP czy w9x ?kupaczz:
... ale jak dam anuluj tomi i tak wchodzi...
załóź sobie hasło w biosie :D
Strona 1 / 1