hasło do neostrady

Witam! zginęła mi gdzies kartka gdzie bylo zapisane hasło i nawa uźytkownika za pomocą, ktorych loguje sie do netu. mam skonfigurowane połączenie z tymi właśnie danymi ale chce zainstalowac inny system. teraz pytanie jak je wydobyc?? nazwe uźytkownika znalazlem a hasł?? Probowalem programem do odsłaniania haseł w windows ale niestety nie dziala! To hasło jest gdzieś zapisane?? czy jak.. prosze o pomoc :roll:

Odpowiedzi: 12

Wiesz, odpowiedz na twoje pytanie juz dawno została udzielona. Hasła moźe nie odzyskasz ale moźesz je łatwo zmienić logując się do panelu jak to jest wyźej opisane. Tam zmienisz swoje hasło na inne. Wypowiedzenie umowy rozumiem źe zostało ono dokonane na 30 dni przed upływem terminu jej wygaśniecia. Do ostatniego dnia trwania umowy internet będzie działał. Internet nie jest odłączany w dniu złoźenia wypowiedzenia. No a jęsli juź "po" to "ciesz się szybkim internetem" ;)
Anonymous
Dodano
29.08.2005 02:37:05
Piractwo?? jakie piractwo!! Moja mama dzwonila juz kilka razy proszac o wylaczenie neo i czy umowa juz stracila waznosc. w tpsa powiedzieli ze umowa jest juz wypowiedziana i powiedzieli jej doslownie "poki dziala niech pani korzysta" reklamacje w razie czego beda uwzgledniane ! nie widze w tym zadnego problemu :)
ale temat nie zalozony jest odnosnie tego czy to piractwo czy nie tylko czy sie da odzyskac jakos haslo jesli nie prosze o zamkniecie tematu i po sprawie!!
rafalecito
Dodano
29.08.2005 02:22:59
daruj sobie nawet gdyby się udało to i tak zrobili Ci dziurę w połączeniu. Poza tym na tym forum nie popiera się piractwa. Ja CI "kuku" nie zrobię, choć nie popieram, ale bossowie forum mogą, tak źe doradzam nie kontynuować tego wątku. Pozdrawiam.
Endrju
Dodano
28.08.2005 22:53:22
Pewnie wszyscy macie racje, ze powinni mi podac ale jest jeden problem, o ktorym nie wspomnialem na poczatku :oops: otoz teoretycznie moja neostrada powinna nie dzialac od dwoch miesiacy (wypowiedzialem umowe) tylko cos sie pokopalo i mi dziala nadal i jak dzwonie to mi mowia,ze moja linia jest juz rozcrossowana (czy jakos tak) i na tym rozmowa sie konczy. na stronei chcac uzyskac id i pin wyskakuje jakis blad. Moje pytanie brzmi czy da sie jakos wyciagnac to haslo z komputera? przeciez musi byc gdzies zapisane??
rafalecito
Dodano
28.08.2005 14:57:04
miałem podobny problem, u kolegi. poprosiliśmy grzecznie o szybką i skuteczną pomoc i po chwili odzdzwonił pan z serwisu technicznego i po uwierzytelnieniu klienta podał login i hasło.
Endrju
Dodano
28.08.2005 00:18:32
rafalecito:
A myślisz, źe nie dzwoniłem nie chcą mi podać!
Popros najpierw o nazwisko tego kogos, a pozniej o polaczenie z jego przelozonym lub przelozonym przelozonego :wink: .
Nie ma "nie chca" !
EL NINO
Dodano
27.08.2005 19:28:20
kazik76:
jeśli masz wszystko oprucz hasła uźytkownika to moźna je odzyskać wchodząc dzwoniąc na numer 800 102 102 tam ci podadzą gdzie moźna i jak odzyskać hasło uźytkownika. po prostu będziesz musiał zmienić hasło na inne

Przeczytaj poprzednie posty a potem pomyśl 2 razy i dopiero coś napisz...
ToMi_16
Dodano
27.08.2005 18:56:31
jeśli masz wszystko oprucz hasła uźytkownika to moźna je odzyskać wchodząc dzwoniąc na numer 800 102 102 tam ci podadzą gdzie moźna i jak odzyskać hasło uźytkownika. po prostu będziesz musiał zmienić hasło na inne
kazik76
Dodano
27.08.2005 18:34:08
Twoja wina, źe nie zmienileś sobie hasła jak mogłeś :wink: Ale wkońcu człowiek uczy się na błędach :roll:
Darkone
Dodano
27.08.2005 14:20:29
Tak TP SA ma racje. Musisz wejść na tą stronę gdzie się rejestrujesz. Postępuj tak jak robiłeś to za 1 razem. Wtedy gdzieś pojawią się ID i PIN. Następnie zrób to co opisałem wyźej. Niestety to jedyny sposób. Mi jednak on działał.
ToMi_16
Dodano
27.08.2005 13:40:04
EL NINO:
Nie kombinuj, bo nic Ci to nie da. Zadzwon sobie do tepsy.

A myślisz, źe nie dzwoniłem nie chcą mi podać! podali tylko sposób jak mam je odnowić(ponowna rejestracja na www) czy coś takiego tylko, źe ten sposób nie działa!

Jeśli chodzi o ID i PIN tez gdzieś mi sie zapodział. Nie ma juz innej moźliwości??
rafalecito
Dodano
27.08.2005 12:00:15
rafalecito:
Witam! zginęła mi gdzies kartka gdzie bylo zapisane hasło i nawa uźytkownika za pomocą, ktorych loguje sie do netu. mam skonfigurowane połączenie z tymi właśnie danymi ale chce zainstalowac inny system. teraz pytanie jak je wydobyc?? nazwe uźytkownika znalazlem a hasł?? Probowalem programem do odsłaniania haseł w windows ale niestety nie dziala! To hasło jest gdzieś zapisane?? czy jak.. prosze o pomoc :roll:

Ja miałem ten sam problem. TP SA nie dała mi hasła bo powiedzieli, źe przez tel. ne podają. A gostek jeszcze był złośliwy i powiedział, źe powinienem posprzątać u mnie w pokoju :evil:

Jeźeli masz kody ID i PIN to wejdź na strone: www.panel.neostrada.pl. Jak się zalogujesz to masz moźliwość zmiany hasła.
ToMi_16
Dodano
27.08.2005 11:24:09
rafalecito
Dodano:
27.08.2005 03:35:05
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1