Hasło do folderu na NTFS

Witam.
Mam system plików NTFS i wina XP jak zabespieczyć folder aby dostęp do niego był tylko po podaniu HASŁA kiedy kliknę na właściwości danego folderu i kliknę zakładkę udostępnianie to okienko uczyń ten folder folderem prywatnym jest nieaktywna dlaczego?? czy to się robi jakoś inaczej czy wogóle nie idzie ?? :(

Odpowiedzi: 4

fajnie mam ten Hide Folders tylko muszę przetestować, a co on właściwe robi bo z nazwy to wnioskuję źe ukrywa foldery tylko szkoda źe nie PL a moźe jest jakieś spolszczonko :)
popo601
Dodano
14.02.2005 11:34:27
ściągnij sobie hide folder. To zawsze lepsze od windows'owego ukrywania za pomocą atrybótów +h +s.
Chyba go widziałem (hide folder) na www.programy.onet.pl, ale pewny nie jestem
MetaVirus
Dodano
14.02.2005 11:01:58
To co mam zrobić aby tylko ja miał dostęp do tego folderu w systemie nie ma źadnych kont a opcja wymieniona wyźej jest włączona. Najprościej to moźna go ukryć ale to dobre dla LAIKÓW i ZIELONYCH trochę bardziej zawansowany uźytkownik i tak moźe sobie odkryć tki folder i zobaczyć co w nim jest, to jak to właściwe jest z ą ochroną ? :( czy to ma być zaznaczone czy odznaczone ??
popo601
Dodano
14.02.2005 00:50:05
Zartujesz z tym haslem ? Kto Ci naopowiadal ze haslo mozna zalozyc ? Folder mozesz zabezpieczyc nakladajac odpowiednia prawa badz ograniczenia, ale po wylaczeniu "prostego udostepniania".
EL NINO
Dodano
13.02.2005 23:29:17
popo601
Dodano:
13.02.2005 23:25:12
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1