haslo administratora(XP)/Offline NT Password & Registry

a wiec, przeczytalem ten artykol: http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_89899.html# no i postanowilem sprobowac zresetowac haslo admnistratora, zrobilem boot cd, zbootowalem komputer z cd, wszystko ladnie pieknie, resetuje haslo, tez wszystko ladnie, ale tylko za pierwszym razem haslo sie zresetowalo tak ze komputer juz mnie o nie nie pytal, po ustawieniu nowego hasla (juz z poziomu windowsa) rozpoczalem proby kolejnego resetowania hasla (chcialem dokladnie przetestowac program przed uzywaniem go na laptopie mojej znajomej ktora zgubula haslo) i kolejnego i kolejnego i niestety te nic juz nie dawaly, komputer dalej pytal mnie o haslo mimo tego ze wszystko robilem tak samo jak za pierwszym razem (w sumie to czego tu nie rozumiec :)), wiec moje pytanie brzmi: czy program ten dziala tylko jeden raz.. :) ? czy tez moze cos robie zle, wszystko robilem wg instrukcji w artykule, mam zainstalowany tylko jeden system wiec pomylka przy wyborze montowania partycji nie wchodzi w gre, a mimo to reset udal sie tylko raz, czemu tak sie stalo ?

pozdrawiam, Lukasz

Odpowiedzi: 4

No to nawet nie chcę sobie wyobraźać co o mnie pomyślałeś zanim nie okazało się, źe zadziałało. :wink:
Co do nagrody – to mam nadzieję, źe ją dostaniesz :mrgreen:
Pzdr.
kierofca
Dodano
13.12.2005 15:03:45
No to nawet nie chcę sobie wyobraźać co o mnie pomyślałeś zanim nie okazało się, źe zadziałało. :wink:
Co do nagrody – to mam nadzieję, źe ją dostaniesz :mrgreen:
Pzdr.
kierofca
Dodano
13.12.2005 15:03:45
hmm, a to niespodzianka, po twoim poscie postanowilem sprobowac jeszcze raz i znowu sie udalo... nie bylo komunikatu o zablokowaniu, wszystko psozlo gladko :) i chociaz zawsze bylem zdania ze w komputerach nic nie dzieje sie bez przyczyny to tutaj chyba tak nie jest ;) moze po kilku testach znajde metode kiedy dziala a kiedy nie, glupio by bylo gdybym obiecal znajomej ze zalatwie sprawe a tu zonk i wstyd :) a tak to moze i nagroda sie znajdzie ;)

pozdrawiam
krowal
Dodano
13.12.2005 13:20:08
Witam,
Zostaw instrukcję na boku, nie wpadaj w rutynę i czytaj komunikaty programu :D
W pewnych warunkach pojawia się dodatkowy komunikat:
"Account is probably locked out". Program pyta czy zezwalasz na bardziej brutalne metody działania z domyślną odpowiedzią "nie" – jeśli takiej odpowiedzi udzielisz hasło nie zostanie skasowane.
Zauwaź, źe Autor programu nie gwarantuje poprawności jego działania i nie odpowiada za ewentualne szkody wywołane działaniem programu. Ja tym bardziej nie...
Ale jeśli masz reinstalować windę to moźe warto zaryzykować :?:
Pzdr.
kierofca
Dodano
13.12.2005 12:54:25
krowal
Dodano:
13.12.2005 00:22:11
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1