Hasła z internet exprorera :)

Mam malutki problem :]. Na jednym z for (takźe opartym na phpbb) zapmniałem hasła choć nadal się na nie loguje poniewaź kjiedyś sutwiłem sobie "automatycznie zaloguj". Maila tamtego teź juź nie uźywam i takze do niego nie pamietam hasła co uniemozliwia mi przypomnienie hasło poprzez wysłanie na maila.

Ale do rzeczy! Gdzie jest zapisane te hasło? Musi gdzieś być skoro sie loguje :). Gdzie się znajduje odpowiedzialny za to plik? :)

Odpowiedzi: 7

srok@:
Zapisywane są w cookies :]

jestem pewny źe nie :)
(po skasowaniu cookies hasła nadal są gdzieś w kompie – wiem bo sprawdziłem)
MetaVirus
Dodano
23.07.2005 00:03:55
Zapisywane są w cookies :]
srok@
Dodano
22.07.2005 23:52:07
Żółty:
ERROR 5:
tak z ciekawości:
wiem źe wspomniane hasła zapisywane są gdzieś w rejestrze, ale nie pamiętam w jakim kluczu. Gdyby ktoś wiedział byłbym wdzięczny za odp.

W tym powinny być: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider

dzięki :)
MetaVirus
Dodano
22.07.2005 00:10:14
Żółty:
ERROR 5:
tak z ciekawości:
wiem źe wspomniane hasła zapisywane są gdzieś w rejestrze, ale nie pamiętam w jakim kluczu. Gdyby ktoś wiedział byłbym wdzięczny za odp.

W tym powinny być: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider

dzięki :)
MetaVirus
Dodano
22.07.2005 00:10:14
ERROR 5:
tak z ciekawości:

Żółty
Dodano
21.07.2005 02:21:01
Szczerze tez nie wiem, ale nie wydaje mi się zeby tak łatwo było do niego dotrzec.
IMO musi być zaszyfrowany bądź chociaź jakoś kryty.
Bobi
Dodano
21.07.2005 01:29:15
tak z ciekawości:
MetaVirus
Dodano
21.07.2005 01:26:35
Pitex
Dodano:
20.07.2005 00:31:18
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1