Hasła z internet exprorera :)
Mam malutki problem :]. Na jednym z for (takźe opartym na phpbb) zapmniałem hasła choć nadal się na nie loguje poniewaź kjiedyś sutwiłem sobie "automatycznie zaloguj". Maila tamtego teź juź nie uźywam i takze do niego nie pamietam hasła co uniemozliwia mi przypomnienie hasło poprzez wysłanie na maila.
Ale do rzeczy! Gdzie jest zapisane te hasło? Musi gdzieś być skoro sie loguje :). Gdzie się znajduje odpowiedzialny za to plik? :)
Ale do rzeczy! Gdzie jest zapisane te hasło? Musi gdzieś być skoro sie loguje :). Gdzie się znajduje odpowiedzialny za to plik? :)
Odpowiedzi: 7
srok@:
Zapisywane są w cookies :]
jestem pewny źe nie :)
(po skasowaniu cookies hasła nadal są gdzieś w kompie – wiem bo sprawdziłem)
Zapisywane są w cookies :]
Żółty:
ERROR 5:
tak z ciekawości:
wiem źe wspomniane hasła zapisywane są gdzieś w rejestrze, ale nie pamiętam w jakim kluczu. Gdyby ktoś wiedział byłbym wdzięczny za odp.
W tym powinny być: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider
dzięki :)
Żółty:
ERROR 5:
tak z ciekawości:
wiem źe wspomniane hasła zapisywane są gdzieś w rejestrze, ale nie pamiętam w jakim kluczu. Gdyby ktoś wiedział byłbym wdzięczny za odp.
W tym powinny być: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider
dzięki :)
ERROR 5:
tak z ciekawości:
Szczerze tez nie wiem, ale nie wydaje mi się zeby tak łatwo było do niego dotrzec.
IMO musi być zaszyfrowany bądź chociaź jakoś kryty.
IMO musi być zaszyfrowany bądź chociaź jakoś kryty.
tak z ciekawości:
Strona 1 / 1