Hardware error : 1024

Witam,

Po uruchomieniu komputera system otwiera okno Application Error z komunikatem

Hardware erroe : 1024
Please contact your hardware vendor

Czy ktoś mógłby pomóc mi w usunięciu błędu?
Jeśli to oczywiście moźliwe

Pozdrawiam :)

Odpowiedzi: 4

Dzięki wielkie !

Tak właśnie kombinowałem .exe wrzuciłem do autostartu i ? no właśnie taki efekt, tak więc popróbuję jeszcze w opcjach neostrady.
Gorzej po uruchomieniu gg – bo to denerwujące zamykać ciągle te okno, kiedy jasne jest, źe połączenie pracuje.

W kaźdym razie jeszcze raz dziękuję
Moźe jeszcze ktoś zerknie na tego posta i podpowie co nieco

remigiusz
Dodano
05.11.2005 22:46:41
Niestety Neostrady nie mam, więc na tym poziomi niejestem w stanie Ci pomóc.

remigiusz:
traz dla odmiany po załadowaniu systemu pojawia się okno uruchomienia NEOSTRADY
Moźe jakos, gdzieś w opcjach Neostrady(jeźeli takowe są) włącz, aby automatycznie łączył sie do internetu porzy starcie systemu. Ewentualnie moźesz tą aplikacje(bo chyba z tego co sie orientuje to trzeba odpalic najpierw jakiegoś .exe) do autostartu wrzucić.
damiancore
Dodano
05.11.2005 22:25:19
Wielkie dzięki :)

Rzczywiście mam NEOSTRADĘ
Ściągnąłem plik z linku i działa !

Teraz dla odmiany po załadowaniu systemu pojawia się okno uruchomienia NEOSTRADY :)

W związku z tym, nie naduźywając Twojej "dobroczynności", mam pytanie jak zmienic ustawienia aby komunikat się nie pojawiał a połączenie z internetem stało się jednoczesne z uruchomieniem systemu?

No i jeszcze jeden problem – włączam gg i wyświetla się okno: STAN: Neostrada TP (z niepotrzebynmi mi juź informacjami o połączeniu, aktywności i innych szczegółach)

Jeśli mógłbyś odesłać mnie do źródła info w tych sprawach lub cockolwiek podpowiedzieć byłbym wdzięczny

remigiusz
Dodano
05.11.2005 22:20:31
Masz Neostrade?

http://forum.oc–serwis.pl/lofiversion/index.php/t8671.html

http://www.kamionki.snap.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=479
damiancore
Dodano
05.11.2005 21:23:12
remigiusz
Dodano: