Haker

Zamierzam być hakerem. Moźe to śmieszne, ale odeślijcie mnie do jakichś stronek.

Odpowiedzi: 20

www.darktoolbox.com
Moźe tu coś znajdziesz
Hunter86
Dodano
30.06.2005 13:23:20
WaGonik:
kietek:
matijas:
hakerem trzeba sie urodzic :lol:
nie mozesz samego siebie nazwac hakerem tylko ktos ciebie musi tak nazwac, azeby cie nazwal musisz mu udowodnic ze nim jestes 8) wiec hakerem nie mozesz zostac... ja kiedys zostalem nim nazwany przez kolege dlatego ze on zauwazyl, ze potrafie troche wiecej od niego (pomoglem mu z kompem) a ja uwazam za hakera moja nauczycielke od informatyki ktora potrafi wiecej odemnie.

prosze n/c :lol: :lol: :lol: :D:D:D:

Jestes HAKEREM brachu

Proste ! niewykluczona decyzja ! :D

P.S. Przeczytajcie sobie załacznik co wyźej user dodał.... ale szopa :D :D :D :D :D :D :D :D
WaGonik
Dodano
30.06.2005 13:10:05
matijas:
nie mozesz samego siebie nazwac hakerem tylko ktos ciebie musi tak nazwac, azeby cie nazwal musisz mu udowodnic ze nim jestes 8) wiec hakerem nie mozesz zostac... ja kiedys zostalem nim nazwany przez kolege dlatego ze on zauwazyl, ze potrafie troche wiecej od niego (pomoglem mu z kompem) a ja uwazam za hakera moja nauczycielke od informatyki ktora potrafi wiecej odemnie.

Jestes HAKEREM brachu
kietek
Dodano
29.06.2005 23:20:34
To teź coś ciekawego.
Rozprawiać z uźytkownikami... bo my jako uźytkownicy często musimy to robić ;)
Ale rozmowa przednia.. oto jak drobne cwaniaczki groźą na czacie – co śmieszniejsze... pokój liceum – niepowaźni ludzie :D
Miłej lektury źyczę.
Mrówek
Dodano
29.06.2005 21:52:38
http://pl.wikipedia.org/wiki/Haker
To tak źeby klarownym stało sie pojęcie haker
Anonymous
Dodano
29.06.2005 20:06:20
no ale wylaczyc kompa umiem :!: w tym pomoglem koledze :lol:
matijas
Dodano
29.06.2005 20:03:53
matijas:

no no potrafisz wiele http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=35849

:mrgreen:
adik154
Dodano
29.06.2005 19:31:04

matijas
Dodano
29.06.2005 19:06:33
Łihihihihiihi, a kto mnie teraz monitor wyczyści ? łihihihihiihi,

POLECAM http://free.art.pl/domarus/pokemony.html
WaGonik
Dodano
22.06.2005 22:53:28
dla jego dobra niech da sonbie z tym spokój
Daishi
Dodano
22.06.2005 22:45:49
Daishi:
niech lepiej browarka ni kupuje bo po pijaczku maźe cos próbowac hackierowac

niech próbuje... jeszcze sobie system spieprzy :)
MetaVirus
Dodano
22.06.2005 21:46:34
niech lepiej browarka ni kupuje bo po pijaczku maźe cos próbowac hackierowac
Daishi
Dodano
22.06.2005 12:38:39
lol :D
jeśli naprawde chcesz być hakierem, to poczytaj sobie jakieś arty na necie :P
koniecznie definicję słowa haker i etyke hakera :P

ale wiesz... lepiej idź kup sobie browarka, wypij i zapomnij o tym, źe moźesz być hakerem... to nie jest "sport" 8) dla pijaczków :)
t0bi
Dodano
21.06.2005 11:55:10
on sobie bedzie po pijaczku hackierowac
Daishi
Dodano
20.06.2005 20:21:22
Drogi pijaczku...
normalnie moźesz za zaczynać u mnie ja tez mam fire wall normalnie szok to będzie jak puścisz mi format boing all!! masakra :)
mój ip 127.0.0.1 Jest stały wiec atakuj:)
sdcom
Dodano
20.06.2005 19:48:41
ERROR 5:
Sie śmiejecie
C++ Elementarz hakera (taka ksiązka):
autor:

...... Słowo "haker" pojawiło się wraz z rozprzestrzenieniem się pierwszej publicznej sieci rozległej – ARPAnetu. Wówczas słowo to odnosiło się do eksperta. Niektórzy uwaźali źe "haker" to fanatyk komputerów. Słowo to zostało skojarzone z hobbystą, którego celem jest poznanie wszystkiego, co związane z jego pasją – komputerami. ......

Sadzac po loginie przyszlego hakiera to tak bym to sparafrazowal:

...... Słowo "haker" pojawiło się wraz z rozprzestrzenieniem się pierwszej publicznej libacji alkoholowej – alocoholdays. Wówczas słowo to odnosiło się do eksperta. Niektórzy uwaźali źe "haker" to fanatyk napojow alkoholowych. Słowo to zostało skojarzone z hobbystą, którego celem jest poznanie wszystkiego, co związane z jego pasją – alkoholami. ......i w ten oto sposob zwykly user AKA pijaczek stal sie hakierem

:P
Ad@$
Dodano
20.06.2005 19:44:30
Sie śmiejecie
C++ Elementarz hakera (taka ksiązka):
autor:

...... Słowo "haker" pojawiło się wraz z rozprzestrzenieniem się pierwszej publicznej sieci rozległej – ARPAnetu. Wówczas słowo to odnosiło się do eksperta. Niektórzy uwaźali źe "haker" to fanatyk komputerów. Słowo to zostało skojarzone z hobbystą, którego celem jest poznanie wszystkiego, co związane z jego pasją – komputerami. ......
MetaVirus
Dodano
20.06.2005 19:29:40
No dzieki.
Teraz musze monitor czyscic.
theboss78
Dodano
20.06.2005 18:34:42
no to pijaczek teraz pewnie będzie "Bithaker reaktywacja" i kupa śmiechu :wink:
A jak napisał pewien gość: jedzenie i jednoczesne czytanie tego tekstu nie było dobrym pomysłem.
się ubawiłem :lol:
Pan i pastuch
Dodano
20.06.2005 18:08:39
EL NINO:
http://www.joemonster.org/article.php?sid=4618
]

EL NINIO
Ukey
Dodano
20.06.2005 16:13:00
pijaczek