GTA:SA oszustwo czy nie?

Otórz nie wiem czy słyszeliście o tej aukcji na allegro co gościu sprzedawał linki do działającej wersji (bynajmniej on tak twierdził) GTA:SA za 5zł. Aukcja juź nie istnieje bo sie do niego przyczepili admini z allegro. Otórz z ciekawości zagadałem do tego gościa i poprosiłem o screeny z gry i ku memu zdziwieniu przysłał mi te screeny. I mam do was pytanie czy widzieliście te screeny gdzieś na necie, bo wydaje mi sie źe gościu pobrał je z internetu. Oto te obrazki:
http://img295.echo.cx/img295/5117/10ph.jpg
http://img221.echo.cx/img221/4007/21tm.jpg

Pozdrawiam wszystkich
Damian

Odpowiedzi: 20

A zresztą to ich gra a nie cenegi i oni o niej decydują.

A temat jest w dziale o wszystkim bo jak go zakładałem to gry jeszcze nie było na rynku. Zresztą chodziło mi o sprawdzenie autentycznosci screenów wiec mysle ze dobrze wybrałem.
Damianos
Dodano
09.06.2005 20:34:35
czterech_:
i'm sorry,but co ma rockstar do tego jak jest wydana gra w polsce?

swoją drogą to i tak moźecie sie cieszyć,źe w ogóle wydał ją na pc – zgodnie z ich raportem 80% ich zysków to konsole...

a ma i to wiele. Bo w całej europie najpierw dostępna będzie wersja kolekcjonerska a to dlatego źe R..G... tak zadecydował.
adik154
Dodano
09.06.2005 20:17:22

swoją drogą to i tak moźecie sie cieszyć,źe w ogóle wydał ją na pc – zgodnie z ich raportem 80% ich zysków to konsole...
czterech_
Dodano
09.06.2005 19:17:05

czterech_
Dodano
09.06.2005 19:17:05
tak właściwie to czemu to jest w dziale 'o wszystkim' a nie w grach ? :?

hmm.. myślę źe straszne c*uje z rockstar wypuszczając pierw wersję rozszerzoną =/
Kupił bym sobie chetnie san andreas ale nie jeśli mam zapłacić 100zł więcej za jakiś przewodnik do którego prawdopodobnie nigdy nie zajrzę :p.(hmm... to jest myśl – ściągnę se ten przwodnik z neta, napewno będzie)A grę załatwię sobie z innego źródła :–)
Over
Dodano
09.06.2005 01:24:21
czterech_:
adik154:
czterech_:
z tymi celownikami powtarzam jeszcze raz – W ŻADNEJ broni nie ma celownika,póki nie naciśnie się (gamespot mówi źe najlepiej prawego klawisza myszy) trybu celowania. koniec,kropka. został z ps2... (wraz z autotargetingiem)

a z kąd masz takie informacje :?: :?:

www.gamespot.com
i..eee...no ten,jak juz mam tą 2mb neostrade to co to jest 4gb...

Hoodlum i Mdeth rulezzz :mrgreen: byle nie Fake co :lol:
adik154
Dodano
09.06.2005 01:11:21
adik154:
czterech_:
z tymi celownikami powtarzam jeszcze raz – W ŻADNEJ broni nie ma celownika,póki nie naciśnie się (gamespot mówi źe najlepiej prawego klawisza myszy) trybu celowania. koniec,kropka. został z ps2... (wraz z autotargetingiem)

www.gamespot.com
i..eee...no ten,jak juz mam tą 2mb neostrade to co to jest 4gb...
czterech_
Dodano
09.06.2005 00:54:18
klonpiotr:
to tak było w mafii . lepsza gierka od gta.polecam

Zalezy jakie kto lubi klimaty. mi osobiście mafia sie całkowicie niepodoba... ale nie zbaczajmy z tematu:D
adik154
Dodano
08.06.2005 23:41:43
klonpiotr:

Zalezy jakie kto lubi klimaty. mi osobiście mafia sie całkowicie niepodoba... ale nie zbaczajmy z tematu:D
adik154
Dodano
08.06.2005 23:41:43
klonpiotr
Dodano
08.06.2005 23:22:19
czterech_:

adik154
Dodano
08.06.2005 23:19:28
czterech_
Dodano
08.06.2005 22:36:17
Według mnie twórcy san andreas wycisną z graczy nie tylko piniądze z gry ale takźe na nowy sprzęt. Według mnie kompletnym idiotyzmem jest wprowadzanie do gry pixel shadera skoro grafika praktycznie nie róźni sie od tej z vice city. Chłyt maketingowy :wink:
Damianos
Dodano
08.06.2005 21:14:24
hehe. no dobra, mój błąd. a co do dysku to przydałby mi się, bo cały czas bazyję na ostatnim 1GB i nie mam miejsca na zainstalowanie niczego :p
Over
Dodano
08.06.2005 10:50:27
no właśnie. przy pustych rękach tez nie ma celownika.
jednak pamięć Cię zawiodła.czas sobie sprawic nowy dysk twardy,bo na tym dane Ci się chrzanią. :D
klonpiotr
Dodano
08.06.2005 00:30:34
Over:

adik154:
http://forum.gta.free.fr/news/sa_eu.swf

To jest odliczanie do europejskiej premiery.. ale nie polskiej, prawda ?

tak. do europejskiej :wink: Do polskiej szkoda jeszcze zegarka nastwiać na odliczanie :mrgreen:

Over:
@klonpiotr: o ile mnie pamięć nie myli to w vc jakiej broni by nie miał – celownik był :roll:

Ajj nie przy kaźdej:D moźe i przy kaźdej palnej tak ale niespraecyzowałeś :mrgreen:
adik154
Dodano
08.06.2005 00:17:59
@klonpiotr: o ile mnie pamięć nie myli to w vc jakiej broni by nie miał – celownik był :roll:
adik154:
http://forum.gta.free.fr/news/sa_eu.swf

To jest odliczanie do europejskiej premiery.. ale nie polskiej, prawda ?
Over
Dodano
08.06.2005 00:14:34
adik154:
w Polsce najpierw bedzie wydana wersja kolekcjonerska (droga bo coś ponad 200zł). A normalna wersja bedzie wydana jakoś w lipcu.

To marketingowe zagranie wydawcy skomentuje tylko tak:
" bo to Polska"

Specjalna edycja gry, zawierająca atrakcyjny bonus w postaci drukowanego przewodnika po San Andreas.

No po prostu rece opadają......

:arrow: http://cenega.pl/gra_opis.php?ID=3038
kietek
Dodano
07.06.2005 22:15:36
czterech_:
łał. menu display. awesome.

coś ploty mówiły źe sobie nie pogracie jeśli ostro nie zapłacicie, źe tylko jakaś upasiona wersja za 250zł na razie jest,prawda to?

nie ma celownika,bo gościu nie celuje. musisz przestawimć się w tryb celowania, źeby celować. logiczne...

zresztą celowanie zostało zachowane takie samo jak na ps2. niachniachniachniach :twisted:

w Polsce najpierw bedzie wydana wersja kolekcjonerska (droga bo coś ponad 200zł). A normalna wersja bedzie wydana jakoś w lipcu.

To marketingowe zagranie wydawcy skomentuje tylko tak:
" bo to Polska"
adik154
Dodano
07.06.2005 20:32:41
łał. menu display. awesome.

coś ploty mówiły źe sobie nie pogracie jeśli ostro nie zapłacicie, źe tylko jakaś upasiona wersja za 250zł na razie jest,prawda to?

nie ma celownika,bo gościu nie celuje. musisz przestawimć się w tryb celowania, źeby celować. logiczne...

zresztą celowanie zostało zachowane takie samo jak na ps2. niachniachniachniach :twisted:
czterech_
Dodano
07.06.2005 20:09:17
Damianos
Dodano:
05.06.2005 17:27:42
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2