GTA SAN ANDREAS REKRUTACJA ITP.
Jak w GTA SA mozna zrekrotowac kolesia do siebie jak wywolac wojne gangow i jak wsiasc do kombajna(zawsze zamkniety)?????
Odpowiedzi: 12
między SF a LV,na pustyni,obowiązkowa do przejścia.
napadów znanych z VC robić nie moźna, są tylko misyjne (4 od cataliny, potem bank u woozie'ego)
napadów znanych z VC robić nie moźna, są tylko misyjne (4 od cataliny, potem bank u woozie'ego)
w VC wystarczyło snajperką wycelowac w goscia i dawał kase (ale i policja sie nami bardziej interesowała ;))
czy tutaj tak jest to nie wiem... na razie tylko z cataliną ojuhciłam banki itp
czy jest jakas szkoła latania (albo inne) w LS albo SF czy dopiero w LV?
czy tutaj tak jest to nie wiem... na razie tylko z cataliną ojuhciłam banki itp
czy jest jakas szkoła latania (albo inne) w LS albo SF czy dopiero w LV?
a jak mozna zrobic napady na sklep, bank(jesli jest bank)?
ok, :wink: dzieki!
O ile wiem to musisz nurkować a nie tylko pływać.
a ja tez mam jeszcze jedno pytanie: co moge zrobi zeby moc zaczac misje(jestem w Miescie san fierro i nie pamietam jej nazwy) od naszych przyjacieli z wschodu, gdy do niej wchodze to pisze mi ze za malo umiem plywac i mam nad tym popracowac, plywalem tak dlugo ze stamina podskoczyla min na 70% i dalej nie moge jej zaczac!
z tym draw distance mam na maxsa i jest to samo
z tym draw distance mam na maxsa i jest to samo
kinio:
mam jeszczetakie 2 problemy:
1. jak jade ulica to ulica przede mna jest czarna, a jak do niej juz dojade to laduje sie tekstra
2. gdy pada deszcz albo slucham radja to slysze tylko to i nie slysze odglosow ulicy!
AD1. Zwiększ moźe DRAW DISTANCE w opcjach grafiki.
AD2. Teź to mam(dzieje mi sie to po paru godzinach grania, nieraz szybciej). Według mnie to jest błąd gry. Poczekamy na PATCHA który moźe to naprawi.
A ja teź mam do was pytanie. Czy moźna bez źadnych przeszkód i błędów zainstalować GTA SA z Twardziela(skopiowany prawy, kopiój)??? Proszę o dobrą i szybką odpowiedź.
mam jeszczetakie 2 problemy:
1. jak jade ulica to ulica przede mna jest czarna, a jak do niej juz dojade to laduje sie tekstra
2. gdy pada deszcz albo slucham radja to slysze tylko to i nie slysze odglosow ulicy!
Mervin:
Wciskasz prawy klawisz jak nad gosciem pokaze sie taka zielona szczalka to klikasz G (w moim przypadku) i juz chodzi z toba. Ale werbować ludzi mozesz dopiero jak masz duzy respect – czy jakos tak :lol:
a mnie "Strzałka" uczyli dziwne....
Wciskasz prawy klawisz jak nad gosciem pokaze sie taka zielona szczalka to klikasz G (w moim przypadku) i juz chodzi z toba. Ale werbować ludzi mozesz dopiero jak masz duzy respect – czy jakos tak :lol:
czterech_:
rekrutacja odbywa sie przez natargetowanie na gościa i przycisk strzału
brawo.. i kolesia zabije. prawy myszki na kolesia a potem g lub h
kombajna szukaj pracującego, zrób gościowi headshota przez szybe tak,źeby wypadł przez drzwi i zostawił je otwarte
rekrutacja odbywa sie przez natargetowanie na gościa i przycisk strzału (pewności nie mam, tak na ps2), ale jesli przeszedles juz los santos,nie mozesz rekrutowac az do ukonczenia fabuły
wojna gangów (o ile nie skonczyles los santos, a mapa jest podzielona na kolory) zaczyna się,gdy zabijesz 3–5 ludzi z obcego gangu w którkich odstępach czasu na obcym terytorium
rekrutacja odbywa sie przez natargetowanie na gościa i przycisk strzału (pewności nie mam, tak na ps2), ale jesli przeszedles juz los santos,nie mozesz rekrutowac az do ukonczenia fabuły
wojna gangów (o ile nie skonczyles los santos, a mapa jest podzielona na kolory) zaczyna się,gdy zabijesz 3–5 ludzi z obcego gangu w którkich odstępach czasu na obcym terytorium
Strona 1 / 1