gry z win XP

witam szanownych forumowiczów : ) mam nastepujący problem: kolega przygotował mi okrojoną wersję moje win xp pro i zintegrowal sp3, zainstalowalem i wszystko smiga naprawde lepiej ale skroil troszku za duzo mianowicie gierki systemowe, w ktore to mocno pogrywaja pozostali domownicy nie ma opcji doinstalowania ich przez aplet dodaj/usun programy czy ktos moze pomoc? zaznaczam ze ponowna instalacja systemu na chwile obecna jest wykluczona oczywiscie posiadam pelna wersje win xp pro na cd dziekuje serdecznie

Odpowiedzi: 3

dobra dusza z neta przesłała mi exe i dll ze swojego ixpeka, zatem problem zazegnany dzieki za probe pomocy pozdrawiam EOT [color=darkred]Na przyszłość proszę o korzystanie z opcji edycji postów.[/color] Xan.
geforce
Dodano
08.02.2009 21:00:46
dodalem, ale: 'instalator nie moze otworzyc pliku informacji games.inf kod bledu 0x2, w wierszu 0' taki otrzymalem komunikat po kliknieciu dod/us sklad. win. aby wykluczyc jakas literowke usunalem wiersz Games, i sprobowalem ponownie = otrzymalem ten sam komunikat tylko ze z pinball.inf :(
geforce
Dodano
08.02.2009 19:41:43
Dopisz do pliku C:\Windows\Inf\sysoc.inf następujące linijki: [b]Games=ocgen2.dll,OcEntry,games.inf,,7 Pinball=ocgen2.dll,OcEntry,pinball.inf,,7 ZoneGames=zoneoc.dll,ZoneSetupProc,igames.inf,,7[/b] I sprawdź teraz dodawanie komponentów.
Ad@$
Dodano
08.02.2009 18:37:44
geforce
Dodano:
08.02.2009 16:19:45
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1