Gry Online
Moźe by tak urządzić turniej "forumowiczów" w jakąś gre online :) byłaby fajna zabawa :) co o tym sądzicie ?
Odpowiedzi: 20
EL NINO:Uwazaj gieras, zeby Cie znowu nie sponiewieralo :mrgreen: .gieras:co ten alkohol z ludzmi robi :P
EL ja niechce nic mowic ale w jakie miejsca chodzisz z gierasem :?:
BTW.Nie zle foty robisz. :mrgreen:
Wolę statki od nabijania postów ;–)
Uwazaj gieras, zeby Cie znowu nie sponiewieralo :mrgreen: .gieras:co ten alkohol z ludzmi robi :P
co ten alkohol z ludzmi robi :P
theboss78:Gagman:EL NINO:Zaznaczylem ostatnia pozycje, bo to Wam najlepiej wychodzi :P :P .
Pozwól, ze zacytuję::Pniech zgadne (bo nie cięźko) jesteś w to dobry i dlatego chcesz grać...
EL sie nie przyznaje ale wszyscy wiedza jak jest. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To chyba inaczej – On by się nawet i przyznał, ale przeca w napadzie schizofrenii o sobie juź per "Wy" pisać zaczął.
Gagman:EL NINO:Zaznaczylem ostatnia pozycje, bo to Wam najlepiej wychodzi :P :P .
Pozwól, ze zacytuję::Pniech zgadne (bo nie cięźko) jesteś w to dobry i dlatego chcesz grać...
EL sie nie przyznaje ale wszyscy wiedza jak jest. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EL NINO:Zaznaczylem ostatnia pozycje, bo to Wam najlepiej wychodzi :P :P .
Pozwól, ze zacytuję:
:Pniech zgadne (bo nie cięźko) jesteś w to dobry i dlatego chcesz grać...
Zaznaczylem ostatnia pozycje, bo to Wam najlepiej wychodzi :P :P .
pIEKAr:gramy w cos co albo nie jest znane albo w co się bardzo mało gra lub grało dawno temu
to moze w butelkę? :mrgreen: W opróźnieniu pomóc mogę :lol:
niech zgadne (bo nie cięźko) jesteś w to dobry i dlatego chcesz grać... gramy w cos co albo nie jest znane albo w co się bardzo mało gra lub grało dawno temu, moim zdaniem dobre gry dałem do ankiety
a nie mozemy w cs2d pograc :?:
a co ja zrobiłem ??
kietek:Zagłosowałem na statki :mrgreen:
@kietek: ankieta ma to do siebie ze glosujesz i wcale nie jestes zobowiazany to relacjonowania na jaka pozycje oddales swoj glos
Zagłosowałem na statki :mrgreen:
hm... ja proponuje... zagrać w coś w co mało osób potrafi wogule grać... zeby wprowadzić do gry troche śmiechu ? i najlepiej gdyby była to gra na wp.pl, poniewaź tam moźna robić własne pokoje do gier.. dzięki czemu do gry nie "wciskali" by sie gracze spoza forum... wieć... zrobie ankiete... mało znanych gier z wp... poprostu głosujcie
dodałem grę Kuku i Statki, poniewaź to poprostu fajne gry :)
jeszcze jedno pytanie ? jak proponujecie zrobić... grupy i dopiero po wyjsciu z grup przegrany odpada ? czy odrazu kto przegrywa odpada?
oczywiście ja zajmę się... zapisywaniem wyników i losowaniem meczy itp. itd... ale przydałaby sie jeszcze jedna osoba, która by mi w tym pomagała ??
jakies propozycje ?
Aha ogromna prośba do Adminów–– jest moźliwość przyklejenia tego tematu, aby wszyscy mogli go zobaczyć bo w końcu im więcej graczy tym większy prestiź zawodów :)
dodałem grę Kuku i Statki, poniewaź to poprostu fajne gry :)
jeszcze jedno pytanie ? jak proponujecie zrobić... grupy i dopiero po wyjsciu z grup przegrany odpada ? czy odrazu kto przegrywa odpada?
oczywiście ja zajmę się... zapisywaniem wyników i losowaniem meczy itp. itd... ale przydałaby sie jeszcze jedna osoba, która by mi w tym pomagała ??
jakies propozycje ?
Aha ogromna prośba do Adminów–– jest moźliwość przyklejenia tego tematu, aby wszyscy mogli go zobaczyć bo w końcu im więcej graczy tym większy prestiź zawodów :)
ale gdzie bysmu tak grali co ???? Statki RLZ!!!!!!
A moźe niech On – pIEKAr – złapie line i zacznie przeciągać ?
Dawać pasjansa :lol: :lol:
Eeeeeeeeee... moźe szachy??? albo Kierki :D :D :D :]
Wiem! Kalambury na kurniku! :mrgreen: