Gry nie odpdalają programy tez :(((
OD niedwana mam problem z NIEKTROMI aplikacjami i grami. Np. gg nie chce sie wlaczyc:( Pare gier tez m.in. Lineage 2 ( takie mmorpg ). Sprawdzalem kompa antywirusami i antyspywarami itp. I dalej tak jest.
CO mam zrobić !! MOj komp to Duron 900 256ramu, GF FX 5200
Odpowiedzi: 5
Poprostu klikasz na np Total Comander i zamiast sie uruchomić on nic nie robi... Miałem taki przypadek i to był wirus. Mi teź nic go nie wykrywało ale to było z rok temu. Wirus ten ukrywał sie w plikach .exe i powoli zrzerał cały system aź zrzarł do takiego stopnia ze juź nic nie dział;ało. Ja to rozwiązałem usuwając wszystkie pliki .exe z dysku niesystemowego. Dysk systemowy sformatowałem i nie instalowałem juź programów z płyt wypalonych gdzy juź miuałem tamtego wira.W Pościągałem sobie nowe programy i wszystko było ok. Jak wcześniej wqspomniałem mi nic go nie wykrywało dawniej ale teraz chyba wykryje go (a raczej napewno go wykryje) Kasperski (kav5.0.227_personalen).
miniq:
OD niedwana mam problem z NIEKTROMI aplikacjami i grami. Np. gg nie chce sie wlaczyc:( Pare gier tez m.in. Lineage 2 ( takie mmorpg ). Sprawdzalem kompa antywirusami i antyspywarami itp. I dalej tak jest.
Ale duzo informacji podales.
Czy tak sie dzieje tylko z exe'cami. Czy SP2 jest? Tam byla taka nakladka, co usprawniala odpalenie niektorych typow instalek.
jak pojawi sie taki problem to otworz okno z procesami i wylacz np. gg, winampa i inne takie i zoabcz czy pomoze, tez tak mialem ze np gg nie chcialo mi sie odpalic, po obejrzeniu procesow okazywalo sie ze gg wystepuje tam kilka razy (tyle ile probowalem je wlaczyc :) ) po wylaczeniu wszystkich udalo sie wlaczyc :)
NIC SIE NIE POJAWIA
Komunikat jakiś się pojawia ?? Jakieś błędy w logach ??
Strona 1 / 1