Grafika gforce 2 Titanium
problem polega na tym ze na ekranie czaczynaja mi sie pojawiac dziwne pixelki i rozne paski dopiero po odswiezeniu powraca do normyy ekran... Karta juz nieprzechodzi testow w Dirext 3d zadnych (mam namysli testy DIRECT 3d bo draw przechodzi sprawnie)(domyslam sie ze pamiec na karcie pada) w grach 3d juz sa krzaki same.... pytanie czy da sie cos z tym zrobic czy to wina sterownikow czy czy moze juz karta jest do wymiany....?
jeszce przed poludniem wszystko bylo okej....
czy mzoe to wina temparatury ???
jeszce przed poludniem wszystko bylo okej....
czy mzoe to wina temparatury ???
Odpowiedzi: 2
niom fakt byla to temperatura ale GPU... bo na pamieciach mam radiatory fabrycznie :)
otoz blaszka dociskajaca radiator z coolerem do GPU stracila swoja moc przyciskajaca ... musialem ja odgiac troszeczke tak by dociskala mocniej... wszystkie problemy prysnely :)
otoz blaszka dociskajaca radiator z coolerem do GPU stracila swoja moc przyciskajaca ... musialem ja odgiac troszeczke tak by dociskala mocniej... wszystkie problemy prysnely :)
Moźe być temperatura pamięci. Ja u siebie zauwaźyłem źe przy ostatnich upałach miałem co chwile VPU Recovery (restart karty), rozwiązaniem okazało się załoźenie chłodziwa z pociętego radiatora.
Strona 1 / 1