Grafika ale jaka??

Na dniach zamierzam sobie kupić karte graficzną gdzieś do około 550 zł tylko źe mam dylemat jaką i niewiem czy to ma być jakiś radeon czy geforce wkaźdym bądz razie karta ma słuźyć do grania a nie do jakiejś obrubki grafiki.Zastanawiam sie nad geforce fx 5700 tylko źe nie jakąć okrojoną wersje.I chciałem sie poradzić czy moźe niema jakiejś innej dobrej karty w tej cenie

Odpowiedzi: 6

McScr@by:
Tia.

~ 550 zł za taką kasę chcesz kupić karte graficzną.
Napewno zaleźy Tobie na karcie, która byłaby warta swojej ceny i wydajności.
Więc zapewniam Ciebie, źe propozycje, które były ostatnio podawane dla segmentu Middle na forum są optymalne.

Jakie to karty ?

R9700Pro – z 2 ręki,
R9500Pro – z 2 ręki,

R9600Pro – nowy
R9600XT – nowy
R9800SE – nowy.

O jakich producentów chodzi, to te info takźe zostało podawane.
Kart jest wiele, ale porównaj sobie wydajność w testach segmentu Midlle ATi/GeForce to będziesz wiedział jak się przedstawiają wyniki poszczególnych modeli i dlaczego wybór w większości postów dotyczy modeli Radeon`a.

Poczytaj w necie o wybranych modelach kart ,kolega Ci wszystko napisał,bierz karte firmówke i pełną wersje.

Zamów sobie dany model wypatrzony w sklepie i po problemie.

Bierz karte która ma 24 miesiące gwarancji w dobrym sklepie.
JNJN
Dodano
20.12.2004 12:19:01
No własnie a niechce zrobić jakiegoś unfala bo dlamnie 550 zł to jest duźo i chce kupić najlepszy sprzet za ta cene jaki jest mozliwy.A boje sie zrobić tak źe pojade do sklepu i ich zapytam bo moze być sytuacja taka ze wcisną mi jakąs karte która im nieschodzi.A co ze stabilnością Radeonów?? bo słyszałem źe są problemy ze sterownikami i wogóle źe są z nimi problemy(ale tylko tak słyszałem)
Krzysiek_84
Dodano
20.12.2004 10:41:32
Tia.

~ 550 zł za taką kasę chcesz kupić karte graficzną.
Napewno zaleźy Tobie na karcie, która byłaby warta swojej ceny i wydajności.
Więc zapewniam Ciebie, źe propozycje, które były ostatnio podawane dla segmentu Middle na forum są optymalne.

Jakie to karty ?

R9700Pro – z 2 ręki,
R9500Pro – z 2 ręki,

R9600Pro – nowy
R9600XT – nowy
R9800SE – nowy.

O jakich producentów chodzi, to te info takźe zostało podawane.
Kart jest wiele, ale porównaj sobie wydajność w testach segmentu Midlle ATi/GeForce to będziesz wiedział jak się przedstawiają wyniki poszczególnych modeli i dlaczego wybór w większości postów dotyczy modeli Radeon`a.
McScr@by
Dodano
20.12.2004 01:56:42
Chodzby dlatego źe ceny i karty sie zmieniają.A pozatym przeglądałem i gadka była głównie o jakims radeonie a kart jest troszke więcej za ta cene.Pozdrawiam
Krzysiek_84
Dodano
19.12.2004 15:55:29
@ Krzysiek_84.

Zobacz sobie w tym dziale jakie propozycje mieli user`zy co do wyboru karty za taką kase.
Po co któryś raz pisać to samo w kółko.
McScr@by
Dodano
19.12.2004 15:40:41
No ja bym bral Radka jakiegos bo sa coraz leprze i coraz wiecej sie slyszy dobrch opini o tych kartach :wink:
Ukey
Dodano
19.12.2004 15:38:45
Krzysiek_84
Dodano:
19.12.2004 15:33:24
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1