Gra niszczy system?
Siema
Nie wiem gdzie o tym napisac wiec pisze tutaj:)
Wiec tak mam taki problem ze wszystko ladnie chodzi caly system a mam windowsa XP profesional i nie ma problemow z niczym. A gdy tylko odpale gre muonline zaczyna sie cos w systemie sypac dokladnie musze restartowac kilka razy kompa zeby wszedl do pulpitu bo inaczej jest czarne tlo , nie moge wchodzic na niektore stronki czy nawet programow odpalic typu team speak lub rozpakowac programow rarem... skanowalem juz anty wirusem i nie ma nic wiec sadze ze cos musi byc z tym a nigdy nie dzialo sie tak bo komp ma swoje latka wiec pierwszy raz sie z tym spotykam. Wiem ze jak zrobie format wszystko bedzie smigalo do czasu kiedy znow gry nie odpale... Nie moge zaistalowac programow bo wyskakuja bledy:)
co o tym sadzicic co moze to powodowac bo nie mam pojecia juz i jak to naprawic:(
Jezeli z tego co napisalem to maslo maslane sprobuje opisac prblem jeszce raz bo jestem po nocce spedzonej na proboe naprawienia i nic:/ A gra na 100% nie ma virusa system takze...
z gory wielkie thx
Odpowiedzi: 3
1. Logi systemowe
2. Kodeki
3. Logi związane z czystością systemu ( AV to nie jest szczyt osiągnięć w ramach gwarancji czystości zawartości dysków ).
Resztę przyjmuję na wiare, bo ... co innego mi zostało.
no wiec w sprzecie nic nie ma zadnych problemow:)
Ogolnie to tez nie moge odtwarzac filmikow...
Gdy wchodze na team speak pojawia sie komunikat
Error loading Hawlvoice library hvdi.dll . Maybe not innstaled? A byl zainstalowany i dzien wczesniej chodzil
Gdy chce pliki rozpakowac rarem to nie pokazuja sie tak jakby byl pusty katalog...
A ikonki takze maja inny odcien taki zamazany troszke i gdy chce sie je instalowac to wykskauje blad podczas instalacji
nie wiem co dalej opisac...
A posiadam neo i wszystko gra z ramem takze wporzadku:(
z gory thx za pomoc
No to się doqwiedzieliśmy wszystkiego o objawach, ale niestety bez podbudoway.
Na pocżatek to sprawdź ... RAM. Potem sprżet i oprogramowanie do sieci, a na koniec spisz te "wyskakujące błedy", odwiedź logi i informacji o problemach w nich poszukaj.
Jeżel ito co napisąłem uznasz za tekst typu "tyle to sam bym umiał wymysleć" to cóż - moja zdolność wróżenia jest znikoma.
Strona 1 / 1