GMAIL – ROZDAJE ZA FREE!!!!
prosze pisac prywatne wiadomosci z adresem e–mail a otrzymasz skrzynke na gmail.com calkowicie zadarmo – przesle Ci zaproszenie
Odpowiedzi: 13
A, przepraszam, na Tym forum są inne ustawienia :wink:
Bocian36:A nie lepiej napisać tego w profilu? :wink:
Tak tylko jesli chcesz komuś wyłać zaproszenie na maila to nie da rady. Forum nie pokaźe Ci maila – nie wierzysz ? Sprwdź se w moim profilu.
Niegłupi pomysł :D
A nie lepiej napisać tego w profilu? :wink:
To mój pierwszy post, bo jestem nowy. Trochę głupio źe zaczynam od prośby o zaproszenie do GMAILA :oops: :oops: Mój skromny mail to: tomeknowak@neostrada.pl
kietek:adik154:gusioo:adik154:Przemeksik:lol jakis ty laskawy
zamiast wyzywac od lola moze ty nam kopsniesz coś za darmo :wink: mi 200 zeta mozesz przysłać :mrgreen:
Jak chcesz to mogę Ci załatwić wakacje ..
a gdzie :?: :mrgreen:
W Wietnamie :mrgreen:
a byłem tam w zeszłym tygodniu, nie polecam :P :mrgreen:
adik154:gusioo:adik154:Przemeksik:lol jakis ty laskawy
zamiast wyzywac od lola moze ty nam kopsniesz coś za darmo :wink: mi 200 zeta mozesz przysłać :mrgreen:
W Wietnamie :mrgreen:
gusioo:adik154:Przemeksik:lol jakis ty laskawy
to zalatw na tydzien do jamajki :wink:
adik154:Przemeksik:lol jakis ty laskawy
Przemeksik:lol jakis ty laskawy
lol jakis ty laskawy
sdz:prosze pisac prywatne wiadomosci z adresem e–mail a otrzymasz skrzynke na gmail.com calkowicie zadarmo – przesle Ci zaproszenie
Było .. po co nowe zakładasz ?
Trza było dopisac do istniejącego.
Strona 1 / 1