Głupi Komputer :D

Juź od pewnego czasu mam problemy z kompem,to pasek zadan jest nieaktywny(nie moge wejsc np do startu),to czasem nie moglem zaznaczyc ikon na pulpicie. Więc sformatowałem dysk tzn. systemową partycję. Po zainstalowaniu systemu od poczatku, bylo wszystko WMIARE wporządku. Przedchwilą coś się zrobiło, źe nie moge przestawić źadnej ikony na pulpicie. Ostatnio równieź czasami wyskakuje mi taki komunikat: Nie moźna ukończyć tej czynności, gdyź inny program jest zajęty. Wybierz przycisk "przełącz na", aby uaktywnić zajęty program i usunąć problem. Odczuwam takźe, źe komputer mi wolniej pracuje. NIe wiem czy to ma znaczenie, ale niedawno zmieniłem procesor na Semprona 2400, którego podkręciłem do 2000 Mhz, poprzednio miałem Athlona 1Ghz. Uźywam równieź programu antyvirusowego McAfee oraz mam zainstalowanego Service Packa 2 w Windowsie XP.
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 4

A SP2 instalowałeś sam po instalacji, czy masz zintegrowanego w instalce ?
RolRain
Dodano
06.03.2005 09:08:17
sadze ze to trojan[/list]
wvx
Dodano
06.03.2005 04:46:30
sadze ze to trojan[/list]
wvx
Dodano
06.03.2005 04:46:30
rozbujnik:
...nie moge przestawić źadnej ikony na pulpicie...

Autorozmieszczanie ??
rozbujnik:
...wyskakuje mi taki komunikat: Nie moźna ukończyć tej czynności, gdyź inny program jest zajęty. Wybierz przycisk "przełącz na", aby uaktywnić zajęty program i usunąć problem.

Co to za program ?? Kiedy pokazuje sie komunikat ??
Moze przełaczasz uzytkownikow zamiast sie wylogowywac i stad to ??
Kreciles >> odkrec i sprawdz reakcje.
Jakie procesy/usługi masz uruchomione w tle poza McAfee ??
Bobi
Dodano
02.03.2005 15:24:38
rozbujnik
Dodano:
02.03.2005 15:12:40
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1