głupi kawał!!!
dzis rano dostałem sms od powaźnej osoby z dramatycznym apelem o krew dla umierającego dziecka z podanym telefonem
i prośbą o rozesłanie go do jak najwiekszej ilości osób i co i wyszedłem na idiotę w oczach ludzi BO JAKIŚ K...................IMBECYL I DEBIL DO KWADRATU ZROBIŁ SOBIE ZABAWĘ I PEWNIE CHCIAŁ KOMUS ZROBIĆ NA ZŁOŚĆ tyle tylko źe teraz mając takie doświadczenie juź nie zareaguje .LUDZIE Z TAKICH SPRAW NIE ROBI SIE DOWCIPÓW!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
i prośbą o rozesłanie go do jak najwiekszej ilości osób i co i wyszedłem na idiotę w oczach ludzi BO JAKIŚ K...................IMBECYL I DEBIL DO KWADRATU ZROBIŁ SOBIE ZABAWĘ I PEWNIE CHCIAŁ KOMUS ZROBIĆ NA ZŁOŚĆ tyle tylko źe teraz mając takie doświadczenie juź nie zareaguje .LUDZIE Z TAKICH SPRAW NIE ROBI SIE DOWCIPÓW!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Odpowiedzi: 8
Krzychooo:A RH – tak :?: :?:
teź dostałem. mówicie źe to ściema?? a skąd wiecie?? tak z ciekawości pytam
Bo w TV o tym mowili.....
ciagle tego pelno na sieci :?
Chłopie na jakim Ty świecie źyjesz?? Nie wiesz co to spam?? O tej krwi to pierwszy raz dostałem z rok termu, a teraz ostatnio kilka wiadomości przez gg.
bo niektórzy z moich znajomych do których go wysłałem
mających tę grupę krwi A Rh – dzwonili pod podany numer wywołując pianę na ustach posiadacza tego numeru
A RH – tak :?: :?:
Nie tylko Ty zostales w ten sposob nabrany. Ten sms zostal wyslany na masowa skale. Dostal go miedzy innymi znajomy Radny Lublina, ktora juz chcial organizowac akcje gromadzenia krwi na ten cel.
Podobne inf. pojawialy sie tez na innym forum.
Pozdrawiam
Podobne inf. pojawialy sie tez na innym forum.
Pozdrawiam
Pilnie potrzebna krew – dziecko chore na białaczkę – tel 0602669076
tez to mialem tylko chodzilo o pieniadze na operacje
Powaźna soba powiadasz...Świata nie zmienisz, aczkolwiek moźe to zrobił jakiś forumowicz :wink: :(
Chyba gościowi się nudziło
Chyba gościowi się nudziło
Strona 1 / 1