Głośny dźwięk podczas korzystania z klawiatury

Witam, mam pewien problem z którym walczę od dluzszego czasu i nadal nie moge sobie poradzic, mianowicie gdy naciskam 3 klawisze klawiatury daje się słyszeć głośny dźwiek. Co najdziwniejsze nie pojawia sie on dla każdej sekwencji klawiszy (np nie ma problemu gdy naciskam 3 klawisze z literami lub cyframi, ale juz przy spacji i dwóch strzałkach lub 3 strzałkach jest dzwiek). Wie ktoś jak można wyeliminować ten nieznośny dźwięk? Dodam że problem pojawia sie na laptopie lenovo ThinkPad R61i, natomiast na moim stacjonarnym sprzęcie nie zaobserwowalem podobnego problemu. Gdy wyłączę całkowicie dźwiek, na laptopie takze jest w porządku.

Odpowiedzi: 1

Coś mi świta, że takie dźwięk wydawały domyślnie [b]Klawisze trwałe[/b].
Bobi
Dodano
22.09.2008 14:57:19
  • agmar50 23.09.2008 01:16:10

[quote=Bobi]Coś mi świta, że takie dźwięk wydawały domyślnie [b]Klawisze trwałe[/b].[/quote] A mógłbyś rozwinąć temat? :) z początku też myślałem że może to właśnie wina klawiszy trwałych ale niestety- pobawiłem się konfiguracją i nadal nic sie nie zmieniło. Obecnie wszystkie funkcje ułatwień dostępu mam powyłączane, tak samo na sprzęcie stacjonarnym, z tymże na tym ostatnim nie słychać dźwięku. Już sam nie wiem z czym kombinować. Ma ktoś jakieś propozycje?

agmar50
Dodano:
21.09.2008 15:05:36
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1