Głośniki II
Hey... Znalazlem w domu stare glosniki od radia (nie wiezy hifi) i chcialbym je podlaczyc do komputera. To sa glosniki starszego typu. kazdy z nich ma dwa kabelki bez zadnych chinchow. Sa po prostu zakonczone drucikami. Jest bialy i czerwony kabelek. I tu mam pytanko... Czy jest jakas mozliwosc, zebym podlaczyl te glosniki do kompa nie podlaczajac przy tym radia?? Mam oprocz tego prosty zestaw 2.1 tracera. Chcem podlaczyc te stare glosniki tak, zeby wyszlo pseudo 4.1;) Czy da sie to zrobic?? Jesli tak, to jak i co musze kupic???
Tak... ale chodzi mi o to ze nie wiem jak je podlaczyc. Kabelki od tych glosnikow nie maja koncowek!! Sa gole druciki (jak to w starym sprzecie;)) I nie wiem czy sa jakies przejsciowki, czy cos takiego...
Tak... ale chodzi mi o to ze nie wiem jak je podlaczyc. Kabelki od tych glosnikow nie maja koncowek!! Sa gole druciki (jak to w starym sprzecie;)) I nie wiem czy sa jakies przejsciowki, czy cos takiego...
Odpowiedzi: 2
A to co to jest http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=126311&highlight=#126311 ?
Po co załoźyłeś jeszcze raz identyczny topic ???
Nie rób tego, następnym razem usunięte zostaną wszystkie. Tym razem tylko blokada tego drugiego.
Po co załoźyłeś jeszcze raz identyczny topic ???
Nie rób tego, następnym razem usunięte zostaną wszystkie. Tym razem tylko blokada tego drugiego.
e tam 4.1... ja mam przy kompie dwie kolumny od starego radia podlaczone za pomoca starej unitry. kolumny sa 40W. jesli podlaczysz te swoje przez radio to bedziesz mogl je podglasniac i w radiu i w kompie. czyli bedzie glosno. w sumie to jeszcze wazne jakie masz te glosniki... a jesli sie uprzez to IMHO lutowanie koncowek cie raczej nie minie :wink:
Strona 1 / 1