Głośnik w tray'u
A wiec przyznam sie ze pogrzebalem troszke w uslugach i bach. Chodzi mi o to ze nie uruchamia sie z systemem ikonka głośnika w tray'u. Nie wiem dlaczego poniewaz w opcjach dzwieki i urzadzenia jest zaznaczone umieszczanie ikonki w pasku adan. Jezlei jest mi ktos w stanie pomoc to bym bardzo dziękował.
Odpowiedzi: 7
A wiec kolejne pytanie czy jest mozliwe ze usunal mi to jv16 PowerTools poniewaz go uzywam.
roman1:
Panel Sterowania>Dzwięki i urządzenia audio>na karcie zaznacz " umieśc ikonę głośności na pasku zadań"
:arrow:
Racovia:
(...)w opcjach dzwieki i urzadzenia jest zaznaczone umieszczanie ikonki w pasku adan(...)
To tyle z mojej strony.
Panel Sterowania>Dzwięki i urządzenia audio>na karcie zaznacz " umieśc ikonę głośności na pasku zadań"
krecik:
Odznacz :arrow: zastosuj
Zaznacz :arrow: zastosuj
Czasami pomaga.
To pomogło ale po ponownym uruchomieniu kompa nadal nie ma. Wiec ja juz sam nie wiem. Moze usunalem cos niepotrzebnego ale sie nie znam. Wiec bardzo prosze o pomoc.
krecik:
Czasami pomaga.
To pomogło ale po ponownym uruchomieniu kompa nadal nie ma. Wiec ja juz sam nie wiem. Moze usunalem cos niepotrzebnego ale sie nie znam. Wiec bardzo prosze o pomoc.
Czasami pomaga.
Czasami pomaga.
Spróbuj START ––> URUCHOM ––> MSCONFIG ––> Zakładka uruchamianie . Tam się pobaw
Strona 1 / 1