ghost i winXP - wielki problem
Witam serdeznie!!
Sluchajcie mam ogrmony problem z ghostem poniewaz uruchamia sie on zamiast winXP, nie moge sprawic aby XP ladowal sie normalnie. W jaki sposób odbudowac sektor startowy windowsa??
Odpowiedzi: 2
Wyjmij plyte z ghostem lub dyskietke z ghostem z napedu.rokoko:mam ogrmony problem z ghostem poniewaz uruchamia sie on zamiast winXP
Jeśli rozumiem o co chodzi to proponowałbym zrobić następujący krok:
klikasz prawym przyciskiem na ikonę mój komputer i wybierasz "właściwości". Ptem wchodzisz w zakładkę "zaawansowane" i na samym dole masz taką sekcję "uruchamianie i odzyskiwanie" - tam wchodzisz w "ustawienia" i jak masz tam taka linijkę "domyślny system operacyjny" zaznaczasz ten swój który ma sie uruchamiać jako domyślny.
A, i najlepiej jak w polu "czas wyświetlania listy systemów operacyjnych" wpisz "0"
Chyba o to chodzi...
klikasz prawym przyciskiem na ikonę mój komputer i wybierasz "właściwości". Ptem wchodzisz w zakładkę "zaawansowane" i na samym dole masz taką sekcję "uruchamianie i odzyskiwanie" - tam wchodzisz w "ustawienia" i jak masz tam taka linijkę "domyślny system operacyjny" zaznaczasz ten swój który ma sie uruchamiać jako domyślny.
A, i najlepiej jak w polu "czas wyświetlania listy systemów operacyjnych" wpisz "0"
Chyba o to chodzi...
Strona 1 / 1