GG działa a strony www nie otwieraja się
Jaka moze być przyczyna, ze strony www bardzo wolno sie otwierają??
Odpowiedzi: 7
Problem z DNS właśnie zmienionym przez jakiegoś wirusa chyba to jest Trojan Flush gdzieś na forum o tym czytałem uruchom Hijacka i jak tam znajdziesz coś takiego [
O17 – HKLM\System\CS1\Services\VxD\MSTCP: NameServer = 69.50.184.84,195.225.176.37 to masz Trojana usuwanie go to duźo pisania wejdź na http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=6e86ae5edb2f043d654d1ed37d3476d6&showforum=99 i tam wpisz w szukaj nazwe tego trojana bo to bardzo zloźone usuwanie nie chciałbym ci coś źle napisać tylko tyle moge ci poradzić
O17 – HKLM\System\CS1\Services\VxD\MSTCP: NameServer = 69.50.184.84,195.225.176.37 to masz Trojana usuwanie go to duźo pisania wejdź na http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?s=6e86ae5edb2f043d654d1ed37d3476d6&showforum=99 i tam wpisz w szukaj nazwe tego trojana bo to bardzo zloźone usuwanie nie chciałbym ci coś źle napisać tylko tyle moge ci poradzić
Mialm to samo mam ASKo zadzwonilem do niech i przyjechali wymienili wszystko ze skrzynką na dachu i jest ok :)
ja mam podobnie tylko, źe mam limit połączeń i po jego przekroczeniu przez jakiś czas ( kilka godzin) dziła mi tylko gg ( a i to nie cały czas) :(
Przyczyna moźe być jeszcze inna i to wcale nie z twojej strony np. DNS z którego korzystasz moźe nie działać poprawnie i nie rozpoznaje nazw (adresów), wtedy gg bedzie działać a www nie. Ale za mało i niezbyt zrozumiale opisałeś swój problem.
Ja miałem źle wpisane proxy i mi gg chodziło a przeglądarki nie. Zobacz jak jest u Ciebie
jeźeli masz radiówke to moźliwe źe sie coś spaliło u admina bo kumpel miał tak samo
Ale najczęściej jest to wina działającego w tle firewall'a albo innego anty
Ale najczęściej jest to wina działającego w tle firewall'a albo innego anty
amtp w temacie:
...strony www nie otwieraja się
amtp:
...ze strony www bardzo wolno sie otwierają??
To się w koncu otwierają czy nie?
Skąd masz internet? Jaka prędkość? Nie pracują w tle inne programy koźystające z internetu (p2p na przykład). Jakiś firawall masz zainstalowany? I ogólnie trochę więcej informacji podaj, bo z tego co napisałeś to moźna odpowiedzieć tyle, źe masz supły na kablu :mrgreen:
Strona 1 / 1