Geneza waszych ksywek? (El punkowcem :] )
witam. mam takie o to pytanie: skad sie wziely wasze ksywki czy te loginy czy jak to tam mozna nazwac...czy wiaze sie z tym jakas historia, czy tak po prostu sobie wpisaliscie cos jako nazwe uzytkownika :?:
pomysl na ten topic przyszedl mi do glowy kiedy zobaczylem cos takiego(patrz zalacznik):
i pomyslalem sobie ze moze EL jest starym punkowcem :mrgreen:
co do mnie to kiedys moj brat fascynujacy sie silownia powiedzial mi zebym sie z nim poszedl, zebym zaczal cos robic ze soba a nie tylko "flaczeje" przed monitorem. od tamtej pory nazywali mnie flakiem :mrgreen: i stad moja ksywa.
pomysl na ten topic przyszedl mi do glowy kiedy zobaczylem cos takiego(patrz zalacznik):
i pomyslalem sobie ze moze EL jest starym punkowcem :mrgreen:
co do mnie to kiedys moj brat fascynujacy sie silownia powiedzial mi zebym sie z nim poszedl, zebym zaczal cos robic ze soba a nie tylko "flaczeje" przed monitorem. od tamtej pory nazywali mnie flakiem :mrgreen: i stad moja ksywa.
Odpowiedzi: 11
EL mam nadzieje ze te minusy nie sa z powodu mojego skojarzenia Twojego nicka z piosenka Włochatego :?:
ponawiam pytanie: ile minusow = Banan:?: :(
ponawiam pytanie: ile minusow = Banan:?: :(
EL NINO:Dlaczego ? Przeciez smialo mozesz zagrac Frytke a my Cie stad wyp......walimy :P :mrgreen: .theboss78:EL mam prozbe:nie rob tutaj baaarrruuu.
Ale bez przyjemności , a w ogole to, EL NINO – mów/pisz za siebie zboczeńcu :mrgreen:
Dlaczego ? Przeciez smialo mozesz zagrac Frytke a my Cie stad wyp......walimy :P :mrgreen: .theboss78:EL mam prozbe:nie rob tutaj baaarrruuu.
sorry raz jescze... :oops: ale kicha... ucieklo mi slowo nick przy szukaniu ale padaczka... zastrzelcie mnie....
PS EL ile trzeba miec minusow zeby banana dostac(mam nadzieje ze mnie nie zbanujecie za debilna pomylke :wink: )a za co te minusy? i az dwa?
PS EL ile trzeba miec minusow zeby banana dostac(mam nadzieje ze mnie nie zbanujecie za debilna pomylke :wink: )a za co te minusy? i az dwa?
no, to juź było. Juź raz przeporowadzałem analizę genezy mojego nicku na tym forum. Nie chcę do tego wracać bo to strasznie skomplikowany wywód. :–)
SLAY3R:theboss78:Bylo bylo i jeszcze raz bylo.
Tosz toć mi te słowa z klawiatury wydarłeś – grrrr :evil:
:mrgreen:
Sory ale takie czasy.
SLAY3R::mrgreen:– kliknij w mordka.
A ty mi linka wyrwales.:evil:
No to jestesmy kwita. :D
EL NINO:Tez bylo :mrgreen: .FlaQs:ale co EL :mrgreen: ....Masz juz dwa minusy :P :P .FlaQs:... sory ze gnoj robie...
EL mam prozbe:nie rob tutaj baaarrruuu.
Tez bylo :mrgreen: .FlaQs:ale co EL :mrgreen: ....
Masz juz dwa minusy :P :P .FlaQs:... sory ze gnoj robie...
:mrgreen: – kliknij w mordka.
no zesz urwa szukalem i nic nie znalazlem... sory ze gnoj robie... ale co EL :mrgreen: ....
theboss78:Bylo bylo i jeszcze raz bylo.
Tosz toć mi te słowa z klawiatury wydarłeś – grrrr :evil:
:mrgreen:
Bylo bylo i jeszcze raz bylo.