Geneza waszych ksywek? (El punkowcem :] )
witam. mam takie o to pytanie: skad sie wziely wasze ksywki czy te loginy czy jak to tam mozna nazwac...czy wiaze sie z tym jakas historia, czy tak po prostu sobie wpisaliscie cos jako nazwe uzytkownika :?:
pomysl na ten topic przyszedl mi do glowy kiedy zobaczylem cos takiego(patrz zalacznik):
i pomyslalem sobie ze moze EL jest starym punkowcem :mrgreen:
co do mnie to kiedys moj brat fascynujacy sie silownia powiedzial mi zebym sie z nim poszedl, zebym zaczal cos robic ze soba a nie tylko "flaczeje" przed monitorem. od tamtej pory nazywali mnie flakiem :mrgreen: i stad moja ksywa.
pomysl na ten topic przyszedl mi do glowy kiedy zobaczylem cos takiego(patrz zalacznik):
i pomyslalem sobie ze moze EL jest starym punkowcem :mrgreen:
co do mnie to kiedys moj brat fascynujacy sie silownia powiedzial mi zebym sie z nim poszedl, zebym zaczal cos robic ze soba a nie tylko "flaczeje" przed monitorem. od tamtej pory nazywali mnie flakiem :mrgreen: i stad moja ksywa.
Odpowiedzi: 20
pomysl nawet dobry ;);) :D :lol:
tyle tylko ze troche dlugie
tyle tylko ze troche dlugie
sleeppower:ja kiedys tak popatrzylem sobie na klawiature jest sobie przycisk sleep i power no to sleeppower ;););)
szkoda źe niepopatrzyłeś dalej, było by sleeppowerwakeup :mrgreen:
ja kiedys tak popatrzylem sobie na klawiature jest sobie przycisk sleep i power no to sleeppower ;););)
Tak, tak... Wmawiajcie sobie... Nie zapłaciłem mu kolejnej transzy kaucji za minusy i nie miał za co kłódek kupić... I czym ma 'bidok' zamykać :?: :mrgreen:
Aligator nie zamyka tematów bo reszta moderatorów specjalnie te tematy otwiera, więc dał juź za wygraną :mrgreen:
FlaQs:skoro tak nuda bije to rzuc klodeczke i bedzie po klopocie... ja problemu nie widze
No no no ja tu widze nowego klienta na stanowisko moderatora.
skoro tak nuda bije to rzuc klodeczke i bedzie po klopocie... ja problemu nie widze
PS a u EL NINO mam juz trzy wiec twoj bedzie czwartym...
PS a u EL NINO mam juz trzy wiec twoj bedzie czwartym...
Te, flaki! Zmieniłbyś płyta bo nudą zawiewa :mrgreen:
A i minusa moźesz dostać, co dałoby juź trzy bo EL moje przechwytuje... :lol:
A i minusa moźesz dostać, co dałoby juź trzy bo EL moje przechwytuje... :lol:
jejku jesli za kazde takie wyrazenie dostaje sie minusa u EL NINO to ja sie bac zaczynam :?
PS juz czuje na plecach oddech wyzej wymienionego moderatora, ktory tylko czeka na moment, w ktorym potknie sie ma noga :mrgreen:
PS juz czuje na plecach oddech wyzej wymienionego moderatora, ktory tylko czeka na moment, w ktorym potknie sie ma noga :mrgreen:
Yyyyyyyy... 11 lipca mam rocznicę, więc to by się nawet zgadzało :mrgreen:
Pawek:Aligator bierze 2,5 zł za kaźdego... :mrgreen:
Pawełek, zbliźa się czas :!: Czas Twojego odpoczynku od forum :lol:
Masz moźliwość wyboru: lipiec i sierpień pasuje :?: :mrgreen:
Pawek:Aligator bierze 2,5 zł za kaźdego... :mrgreen:
Pawełek, zbliźa się czas :!: Czas Twojego odpoczynku od forum :lol:
Masz moźliwość wyboru: lipiec i sierpień pasuje :?: :mrgreen:
Pawek:plantację bananów sprezentuje :P
To tylko swiadczy o chojnosci El Admina ehm sory powaznego El Admina.
Aligator bierze 2,5 zł za kaźdego... :mrgreen: A u EL NINO, to cięźka sprawa... Jak mu kiedyś zaminusowałem, to do tej pory straszy mnie po nocach, źe mi plantację bananów sprezentuje :PSLAY3R:Pawek wie coś o tym :mrgreen:
To se pod nickiem doloze dopisek – Powazny El Admin zebys sie przyzwyczail :lol: .SLAY3R:EL i powaźny –> dziwnie jakoś te dwa słowa do siebie nie pasują. :mrgreen:
Bo jeden czulby sie jak sierota :mrgreen: .FlaQs:... za co az dwa :?
Z czasem to chyba nie, ale miekne po spozyciu darmowego browara :P :lol: .FlaQs:a te minusy da sie jakos z czasem anulowac :?:
Jak to mlody – zawsze sie wpierdzieli :wink: .FlaQs:no to przesrane...
Ten moment jest juz bliski, bo i trzeciego minusa zarobiles :P :P .FlaQs:... El mnie udupi po calosci... :mrgreen:
no to przesrane... nie mam zmyslu przedsiebiorcy... no to pierwsz lepsza wpadka to El mnie udupi po calosci... :mrgreen:
EL NINO:No a u powaznego czlowieka (czyli u mnie :P )
Buehehehe EL i powaźny –> dziwnie jakoś te dwa słowa do siebie nie pasują. :mrgreen:
FlaQs:a te minusy da sie jakos z czasem anulowac
Potargować się zawsze moźna.
Pawek wie coś o tym :mrgreen: jego się spytaj :)
EL NINO:No a u powaznego czlowieka (czyli u mnie :P )
Jaki skromny.Normalnie nie poznaje.
a te minusy da sie jakos z czasem anulowac :?: czy jak czlowiek dostanie minusa to juz dozywotnio :?: za co az dwa :?
Wlochatego nie znam. Tez tu pisal ? :P
P.S. Rebe, wiem ze checi sa zawsze, ale co niektorzy juz odwiesili na kolku :mrgreen: .
To zalezy u kogo. U aligatora tak z dwa i pol tysiaca, bo Pawelek ma ponad tysiac i jeszcze tu spamuje :mrgreen: . No a u powaznego czlowieka (czyli u mnie :P ) to najwyzej cztery :lol: .FlaQs:ponawiam pytanie: ile minusow = Banan:?: :(
P.S. Rebe, wiem ze checi sa zawsze, ale co niektorzy juz odwiesili na kolku :mrgreen: .