Generic Host Process for Win32 Services
szukałem ale nie znalazłem tego co mi potrzeba...
od jakiegoś czasu wyskakuje mi ciągle taki oto błąd
"Generic Host Process for Win32 Services
Wystąpił problem z aplikacją Generic Host Process for Win32 Services i
zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.
..."
kiedy sie pojawi to po krótkim czasie wariuje pasek zadań (pojawia sie i znika żeby w okńu na chwile zmienić sie w ten z klasycznego windowsa po czym wrócić do postaci srebrego xp), następnie występuje problem z uruchomieniem jakiegokolwiek programu, a i te które były włączone po jakimś czasie sie wyłączają. Po kilku minutach połączenie z internetem przestaje działać.
Co powinienem z tym zrobić. Problem ten występuje z oryginalnym systemem windows xp home edition + sp2 i to nawet z kilkoma jego wersjami. Raczej zaden wirus to nie jest bo występuje w kilka godzin po formatowaniu kiedy jeszcze właściwie nie miałem okazji nic złapać.
Moge jeszcze podać takie dane
Sygnatura błędu
EventType: BEX P1: svchost.exe P2: 5.1.2600.2180 P3: 41107ed6
P4: netapi32.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 41109395 P7: 0000a3c0
P8: c0000409 P9: 00000000
proszę o szybką porade
a tak wogóle to witam bo jestem tu nowy ;)
pzdr
od jakiegoś czasu wyskakuje mi ciągle taki oto błąd
"Generic Host Process for Win32 Services
Wystąpił problem z aplikacją Generic Host Process for Win32 Services i
zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.
..."
kiedy sie pojawi to po krótkim czasie wariuje pasek zadań (pojawia sie i znika żeby w okńu na chwile zmienić sie w ten z klasycznego windowsa po czym wrócić do postaci srebrego xp), następnie występuje problem z uruchomieniem jakiegokolwiek programu, a i te które były włączone po jakimś czasie sie wyłączają. Po kilku minutach połączenie z internetem przestaje działać.
Co powinienem z tym zrobić. Problem ten występuje z oryginalnym systemem windows xp home edition + sp2 i to nawet z kilkoma jego wersjami. Raczej zaden wirus to nie jest bo występuje w kilka godzin po formatowaniu kiedy jeszcze właściwie nie miałem okazji nic złapać.
Moge jeszcze podać takie dane
Sygnatura błędu
EventType: BEX P1: svchost.exe P2: 5.1.2600.2180 P3: 41107ed6
P4: netapi32.dll P5: 5.1.2600.2180 P6: 41109395 P7: 0000a3c0
P8: c0000409 P9: 00000000
proszę o szybką porade
a tak wogóle to witam bo jestem tu nowy ;)
pzdr
Odpowiedzi: 2
Strona 1 / 1