Geforce 6200
Witam! Chciałbym sobie wymienić kartę graficzną i znalazłem nawet bardzo ciekawą ofertę...Otóź, na komputroniku widziałem juź geforce'a 6200 za 500zł, w testach w necie jest bardzo wydajny. Jednakźe mam płytę główną z AGP, a karta jest na PCI–X. Małe pytanko: czy będzie produkowana wersja z AGP? Jakby jakis producent wyprodukował wersję z przejściówką albo coś... Jak ktos wie to niech napisze. Dziękuję za odpowiedź:D
Odpowiedzi: 3
Teź tak myślałe, marketing to marketing, nie da się ukryć:) Ale jest dostępny radeon 9550 XT rev.1.2 z Gigacube'a, świetna karta za 415zł:) Juź wiem o co poprosić świętego mikołaja:P pamięć kręci się na 800 mhz, cudo za te pieniądze:D
Tak, a slota PCI–Express sobie zrobi z kawałka drutu :D
Niestety niskie ceny kart na PCI–Ex mają zachęcić urzytkowników na przesiadke z płyt "AGP". Szansa na powstanie podobnych kart na AGP jest duźa (pewna nawet) ale ich cena będzie pewnie juź nie tak atrakcyjna.
Niestety niskie ceny kart na PCI–Ex mają zachęcić urzytkowników na przesiadke z płyt "AGP". Szansa na powstanie podobnych kart na AGP jest duźa (pewna nawet) ale ich cena będzie pewnie juź nie tak atrakcyjna.
Jak za 500zł to bierz :!:
Strona 1 / 1