=== GeForce 2 ===
Mam pytanko. Posiadam Geforce 2MX400 32MB wyczytalem ze mozna podkrecic jej pamiec. Czy jest to oplacalne i za pomoca czego mozna ja podkrecic ????
Odpowiedzi: 7
Jak się ni znasz na podkręcaniu to lepiej nie rób tego.
beriam:podkrecic mozna , tylko musisz sobie zapewnic dobre chlodzienie , jeski masz grafe bez wentylka to przemysl to trzy razy , no chyba ze nasz kase na nowa ... :lol:
swiete slowa !!! – z tymi rzeczami nie ma zartow – przesadzisz i karta mowi papa (moje doswiadczenie z gf2mx200 bez wentyla :P)
podkrecic mozna , tylko musisz sobie zapewnic dobre chlodzienie , jeski masz grafe bez wentylka to przemysl to trzy razy , no chyba ze nasz kase na nowa ... :lol:
podkrecic mozna , tylko musisz sobie zapewnic dobre chlodzienie , jeski masz grafe bez wentylka to przemysl to trzy razy , no chyba ze nasz kase na nowa ... :lol:
A moźesz powiedzieć jak to zrobić za pomocą PoweStrip'a dla ww karty? I w jakich granicach to robić, źeby nic nie spie...ć?
nie spodziewaj sie niewiadomo jakiego wzrostu wydajnosci – podkrecaj najpierw rdzen a potem pamiec
BTW: z pamiecia nie chulaj bo system bedzie niestabilny i moga sie pojawic anomalie ekranu
Powerstrip jest dobrym programem , oraz Geforce Tweak Utility
znajdziesz to na www.tweak.pl badz na www.nvidia.pl
BTW: z pamiecia nie chulaj bo system bedzie niestabilny i moga sie pojawic anomalie ekranu
Powerstrip jest dobrym programem , oraz Geforce Tweak Utility
znajdziesz to na www.tweak.pl badz na www.nvidia.pl
Strona 1 / 1