geforce 2 MX 400
Chciałbym abyście w tym topiku zamieszczali swoje opinie oraz uczucia do tej karty graficznej.
Dzięki za wszystkie wpisy.
––––––––––––
Pozdrawiam
Damianos
Dzięki za wszystkie wpisy.
––––––––––––
Pozdrawiam
Damianos
Odpowiedzi: 5
osobiście miałem odkąd mam kompa 2MX 200 ale brat ma MX400. Na moją 200 nienarzekałem, wyjątkowo źywotna była i giery takie jak Collin 4 czy NFSU śmigały, wprawdzie na najmniejszych detalach ale w dobrej rozdzielczości, i nieklatkowały. Ale jak zaczałem grać w Collina 4 to moja ambicje wzrosły i po atrakcyjnej cenie kupiłem "GF2 GTS Pro" Colin chodził pięknie i byłem zadowolony do czasu jak dostałem w swoje ręce HAlf Life2 i NFSU2. Chyba bede zmuszony "upgrejować"( :D ) grafe.
A co do 400 to bratu nawet ładnie chodzi, nie wiem co by sie działo na nowszych i bardziej wymagających grach jak NFSU, ale myśle źe by sobie radziła gorzej od mojego GTS–a. na "normalne" gry mysle źe wystarczy, jak ktoś nie jest wymagający. Dlatego moja opinia to "taka sobie"
A co do 400 to bratu nawet ładnie chodzi, nie wiem co by sie działo na nowszych i bardziej wymagających grach jak NFSU, ale myśle źe by sobie radziła gorzej od mojego GTS–a. na "normalne" gry mysle źe wystarczy, jak ktoś nie jest wymagający. Dlatego moja opinia to "taka sobie"
Na tej karcie jechalem od 2001 roku brrrr... musialem zmienic musialem bo czasem juz niewyrabiala
Odczucia co do tej karty graficznej raczej marne są :P Swoje lata ta karta miała dosyc dawno.
I jak juz powiedzial theboss jeszcze w dodatku MX....
I jak juz powiedzial theboss jeszcze w dodatku MX....
MX i wszystko jasne.
MX i wszystko jasne.