geforce 2 MX 400

Chciałbym abyście w tym topiku zamieszczali swoje opinie oraz uczucia do tej karty graficznej.
Dzięki za wszystkie wpisy.
––––––––––––
Pozdrawiam
Damianos

Odpowiedzi: 20

coyote_xp:
Damianos:

(Skromne pytanie na boku: co to jest "btw"???)

Poczytaj
http://www.haxite.org/index.php3?site=artykul&nx1=artykul_view&id=305

Dzięki Kojocie co zostałeś urodzony w piątym miocie :D . (odkryłem w sobie talent poetycki :wink: tylko sie nie obraźaj jak chcesz to teź wymysl jakis wierszyk o mnie)

Mam dla wszystkich jeszcze jedną propozycję. Mianowicie chodzi o to źeby w dalszej części tego topica zamieszczac róźne porady oraz sposoby na przyspieszenie bądź lepsze działanie gf2 oraz sposoby (jeśli takowe istnieją) na odpalenie gier których ona nie obsługuje (jest pewien sposób na odpalenie Pisków czasu ale nie wiem jak to sie robi). Zachęcam wszystkich którzy mają wiadomości, aby podzielili sie nimi z innymi.
Pozdrawiam
Damianos
Dodano
03.02.2005 14:55:11
Damianos:

Poczytaj
http://www.haxite.org/index.php3?site=artykul&nx1=artykul_view&id=305
maq123
Dodano
03.02.2005 14:03:40
Mrówek:
Damianos:
Dlaczego nie przypadły ci do gustu? Mi sie bardzo podobają. Są super mega śmiechowate :D

Kaźdy ma inny humor :D
Mi się podoba Beavis & Butthead.. jakbyś miał skadś wersje bez lektora (z napisami) to daj znać ;–)

Na emule jest pełno tego Beavis & Butthead. Jak chcesz to kuknij, moze coś znajdziesz.

Jeszcze raz mobilizuję was do brania udziału w ankiecie. To nic nie kosztuje ani nie boli.

Kończmy Mrówek te rozmowy nie na temat bo zaraz jakis admin wyskoczy z buntami i bedziemy mieć dymy :) . Jak chcesz to moźesz napisac do mnie prywatnie, albo przez maila albo przez gg moźemy popisać :wink:

mynio:
myślę, źe geforce 2 mx400 była na tyle popularną kartą graficzną, źe na prawdę duźo osób moźe mieć zdanie na ten temat btw sam nie grywam w gierki i uźywam tej karty do tej pory :wink:

Co do tej wypowiedzi zauwaźyłem źe duźo osób nadal uźywa tej karty. Jestem co do tego mile zaskoczony :) . Myślałem źe nikt takiego rupiecia juź nie uźywa a jednak są jeszcze osoby które z sympatią wypowiadają się na temat tej grafiki. Moźe załoźymy jakiś fanklub?? :D hehehe.
Damianos
Dodano
02.02.2005 21:46:40
myślę, źe geforce 2 mx400 była na tyle popularną kartą graficzną, źe na prawdę duźo osób moźe mieć zdanie na ten temat btw sam nie grywam w gierki i uźywam tej karty do tej pory :wink:
mynio
Dodano
02.02.2005 21:28:57
Damianos:
Dlaczego nie przypadły ci do gustu? Mi sie bardzo podobają. Są super mega śmiechowate :D

Kaźdy ma inny humor :D
Mi się podoba Beavis & Butthead.. jakbyś miał skadś wersje bez lektora (z napisami) to daj znać ;–)
Mrówek
Dodano
02.02.2005 18:53:01
Damianos
Dodano
02.02.2005 18:43:34
Damianos:
Dzięki Ad@$

PS. A tak na marginesie to ściągajcie te historyjki. Naprawde super śmieszne!

Ściągam właśnie ;–)
Juź po obrazku w podpisie zapowiadają się super ;–)

UPDATE: Jednak mi nie przypadły do gustu :P
Mrówek
Dodano
02.02.2005 17:44:14
Dzięki Ad@$

PS. A tak na marginesie to ściągajcie te historyjki. Naprawde super śmieszne!
Damianos
Dodano
02.02.2005 16:58:19
Damianos:
PS. A tak na marginesie to jak wstawić obrazek pod postaem tak jak ma to zrobione Ad@$??

Tak na marginesie to tutaj się dowiesz ;)
Ad@$
Dodano
02.02.2005 11:16:14
Uzbieraj trochę więcej lub poszukaj sklepu o wiele tańszego i kup Gigabyte:
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15616
Mrówek
Dodano
01.02.2005 20:50:20
Chyba jednak skusze sie na Radeona 9550. Dobra karta w cenie do 300 zł. Ale mam jeszcze jedno pytanie: jakiego producenta polecacie?? Tylko źeby cena dalej miesciła sie w tych 300zł.
Pozdrowienia
Damianos

PS. A tak na marginesie to jak wstawić obrazek pod postaem tak jak ma to zrobione Ad@$??

Dzięki za odpowiedź
Damianos
Dodano
01.02.2005 17:57:49
Damianos:
A co sądzicie o karcie graficznej GeForce FX 5200 ??
Pozdrawiam
Damianos

Moźesz kupić, ale mi się wydaje, źe eźeli teraz za tą cenę są lepsze modele, to nie ma sensu kupować.
Moźesz ewentualnie kupić kartę Leadtek Winfast A340 256 MB, bo dobrze moźna ją kręcić (wiem, bo mam... 100 MH na pamięci podkręciłem).
Problem w niej jest jeden. Ten problem polega na tym, źe nie mozna zamontować radiatorków na pamięć, gdyź Diody przy układach scalonych są wyźsze, niź same układy.
I jeszcze inny problem.. karta w wersji z radiatorkiem strasznie się grzeje na chipsecie, więc nawet jeźeli ją podkręcisz, to traci wydajność, a duźej róźnicy nie ma (zaledwie 300 punktów w 3dmark 2001).
Mrówek
Dodano
31.01.2005 19:18:21
Damianos:
Pozdrawiam
Damianos

Moźesz kupić, ale mi się wydaje, źe eźeli teraz za tą cenę są lepsze modele, to nie ma sensu kupować.
Moźesz ewentualnie kupić kartę Leadtek Winfast A340 256 MB, bo dobrze moźna ją kręcić (wiem, bo mam... 100 MH na pamięci podkręciłem).
Problem w niej jest jeden. Ten problem polega na tym, źe nie mozna zamontować radiatorków na pamięć, gdyź Diody przy układach scalonych są wyźsze, niź same układy.
I jeszcze inny problem.. karta w wersji z radiatorkiem strasznie się grzeje na chipsecie, więc nawet jeźeli ją podkręcisz, to traci wydajność, a duźej róźnicy nie ma (zaledwie 300 punktów w 3dmark 2001).
Mrówek
Dodano
Damianos:
Pozdrawiam
Damianos

Mrówek
Dodano
Pozdrawiam
Damianos
Damianos
Dodano
31.01.2005 19:03:01
Damianos:
A jaką karte graficzną polecalibyscie źebym se kupił? Zaleźy mi źeby była dobra i kosztowała do 300 zł.
Pozdrowiania
Damianos
Nie wiem czy jest dobra, ale wydajna ponoć tak :)
Moźe trzy wystarczą, z czego ostatnięj mankamentem jest brak obsługi DX9
–Radeon 9550
–GeForce FX 5500
–GeForce4 Ti4200
Ad@$
Dodano
31.01.2005 16:35:39
A jaką karte graficzną polecalibyscie źebym se kupił? Zaleźy mi źeby była dobra i kosztowała do 300 zł.
Pozdrowiania
Damianos
Damianos
Dodano
31.01.2005 11:56:13
Taka karta to 'klasyk'. Długo jej uźywałem. W swoich czasach najpopularniejszy model, ogólnie rzecz biorąc z kart graficznych...
boczi
Dodano
29.01.2005 13:32:19
Masz racje evil. kiedys to było cos a teraz kaźdy jakby mógł to by zbutował tą karte i spalił w piecu (dlatego źeby śmietnika nie zaśmiecać rupieciami). Kidys kaźdy marzył o takim czyms a dzisiaj wybrzydzają! No ale świat idzie do przodu :cry: :( :x :!:
Damianos
Dodano
29.01.2005 12:32:05
Mam GF2MX!!! 8)
Kupiłem tą kartę w kwietniu 2001. To było wtedy coś!!! ASUS V7100PRO GF2MX400PRO 32MB 200MHz(rdzeń/pamięć). Sterowniki ASUSA pozwalają ustawić ją na 240MHz/240MHz na start. Mam ją do tej pory. Moje przygody z grami zatrzymały się na Soldier of Fortune2. I tam miałem od 40 do 50kilku FPS w 1024x768x32bit. Moje wraźenia: wyśmienity produkt. Wiadomo: DOOM'aIII nie uruchomisz... Ale ja juź nie grywam. Do pracy w sieci / video moźe być. Tylko te dość pokaźne (jak na 2MX) chłodzenie zaczyna juź trochę wyć. Moźe wywalę wiatraka...
evil44
Dodano
25.01.2005 21:16:54
Damianos
Dodano:
17.01.2005 21:48:58
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3