GeForce 2 MX 400 ... :/
Wiem, wiem moja karta graficzna nadaje się jedynie do muzeum lecz dopiero niedawno zacząłem zbierać kaskę na nową, a zanim ja kupie musze jakoś grać...Chciałbym aby ktoś pomógł mi wycisnąć siódme poty z tego trupa(overclocking, vmod itp. )Proszę o pomoc jeste,m zdesperowany :)
Odpowiedzi: 11
Ad@$:
darek_dade:
NFSU2 ruszy na gf2mx i będzie plynnie chodzic na najniźszej rozdzielczosci i detalach.
Eeee tam. U mnie leci na full detalach (oprócz oczywiście AA) przy rozdzielce 1024x768 tyle źe bardzo pomagają nowe stery np. 61.77 a nie starsze niby bardziej zalecane czyli 30x 20x czy 45.32
Fak u kolegi na tej karcie i 128Ramu Sdram i procku 650 duronek Doom3 dziala na 800/600 i srednie detale i da sie grac ma z 10 klatek na sek :shock:
darek_dade:
NFSU2 ruszy na gf2mx i będzie plynnie chodzic na najniźszej rozdzielczosci i detalach.
Eeee tam. U mnie leci na full detalach (oprócz oczywiście AA) przy rozdzielce 1024x768 tyle źe bardzo pomagają nowe stery np. 61.77 a nie starsze niby bardziej zalecane czyli 30x 20x czy 45.32
Nie ma sensu sie pchac w cokolwiek ponizej ATi R 9550 i kompatybilne...
Coraz wiecej gier wymaga obecnosci PS na karcie.
MX sux! To szkoda forsy na taki zlom... po prostu nie ma sensu :roll:
Coraz wiecej gier wymaga obecnosci PS na karcie.
MX sux! To szkoda forsy na taki zlom... po prostu nie ma sensu :roll:
prawie płynnie, u mnie na GF2 MX200 32MB skacze. Tak przy okazji, czy jak kupie GF4 MX440 64MB to będzie duźa ruźnica, czy jest coś ciekawszego w tej cenie ?
Pozdrawiam
Tylko nowa karta,jak juź kupić to minimum GF FX 5700 markową lub ATI 9550,9600PRO.
Lepiej się pośpiesz z uzbieraniem porządnej sumy na karte, od 500zł w góre.
To juz faktycznie lepiej zaoszczedzic te 60–80 zeta na wentylach i radiatorach, sprzedac GF2, dolozyc co nieco i kupic cos ciekawszego.
A tak dla sportu mozesz nieco pokrecic i zobaczyc roznice.
A tak dla sportu mozesz nieco pokrecic i zobaczyc roznice.
Interesują mnie gry typu nfs:underground 2, mohha:pacyfic assault itp.
W co chcesz grać?, to jest zasadnicze pytanie.
Bowiem w myśl zasady: "z g...na bata nie ukręcisz" moźe mieć tu zastosowanie.
Bowiem w myśl zasady: "z g...na bata nie ukręcisz" moźe mieć tu zastosowanie.
Wiele z niej nie wycisniesz ale probuj:
– Chlodzenie GPU (wentyl na rdzen 40x40 albo jeden 80x80 na cala karte)
– Chlodzenie pamieci (radiatorki)
– program np. RivaTuner
Powodzenia :)
– Chlodzenie GPU (wentyl na rdzen 40x40 albo jeden 80x80 na cala karte)
– Chlodzenie pamieci (radiatorki)
– program np. RivaTuner
Powodzenia :)
Strona 1 / 1