GeFirce 4 Ti4200 128 MB DVI za 549 zł
Mam taki mały problem. Właśnie wczoraj kupiłem sobie nową kartę grafiki i chyba nie był to najlepszy traf. Nie jestem zbytnio z niej zadowolony. Chcę ją iść oddać i wybrać coś innego, ale nie wiem co. Szukam optymalnej karty za te pieniądze. Chodzi o wydajność itp. Pomocy! Proszę o pomoc w wybraniu optymalnej karty.
Odpowiedzi: 3
Droga karta jak na swoje osiagi...chociaz z drugiej strony mozna ja bardzo przyjemnie podkrecic i masz malego potworka do 3D Marka 2001 :D
Na co wymienic...ciezkie pytanie: GF FX 5600 (ale nie zadne tam XT), albo na allegro popatrzec czegos uzywanego, czasami mozna znalesc prawdziwe perelki.
Na co wymienic...ciezkie pytanie: GF FX 5600 (ale nie zadne tam XT), albo na allegro popatrzec czegos uzywanego, czasami mozna znalesc prawdziwe perelki.
a czego sie spodziewałeś po tej grafie ,ogólnie jest spoko,zresztą podobna wydajnością do fx 5600 który jest przereklamowany zabrdzo
masz starą ale jara tą grafe :P
masz starą ale jara tą grafe :P
Do czego?
Przy jakim konfigu?
Za ile?
To tylko na początek, ale skoro nie masz ochoty przegolądać archiwum to moźe chociaz nauczysz się poprawnie opisywac własne "potrzeby".
Przy jakim konfigu?
Za ile?
To tylko na początek, ale skoro nie masz ochoty przegolądać archiwum to moźe chociaz nauczysz się poprawnie opisywac własne "potrzeby".