Ge force 2 mx 400 64 mb problem
Siema mam problem .... z ta karta
moj sprzet
1 gz duron
via hyperion 4,47
256 ram geforce 2 mx400 64mb
dx 9 windows xp service pack 1
detonatory 44.03
jesli gram np w gta 3 vice city samochody zmieniaja kolory nie wiem czemu dx mam najnowsze a detonatorow probowalem juz moze z 12 rodzjaow i nic
2 problem to keidy odpalam counter strikes dziala i nagle po jakims czasie na texturach mapy rozmazania sie pokazuja musze wyjsc i wrocic i za jakis czas znowu
–––
jak odinstalowac dx 9 ? i zianstalowac 8.1 np bo nie mam programow ani nie wiem jak bo jedne niby odinstalowuja ale nic nie daje
moj sprzet
1 gz duron
via hyperion 4,47
256 ram geforce 2 mx400 64mb
dx 9 windows xp service pack 1
detonatory 44.03
jesli gram np w gta 3 vice city samochody zmieniaja kolory nie wiem czemu dx mam najnowsze a detonatorow probowalem juz moze z 12 rodzjaow i nic
2 problem to keidy odpalam counter strikes dziala i nagle po jakims czasie na texturach mapy rozmazania sie pokazuja musze wyjsc i wrocic i za jakis czas znowu
–––
jak odinstalowac dx 9 ? i zianstalowac 8.1 np bo nie mam programow ani nie wiem jak bo jedne niby odinstalowuja ale nic nie daje
Odpowiedzi: 4
sluchajcie jesli windows sam zianstluje domyslne
5.1.2001.0 to wtedy gta chodiz ebz zarzutu ale coubnetr strike mowi ze nie obsluguje karta open gl i mam dylemat ?
5.1.2001.0 to wtedy gta chodiz ebz zarzutu ale coubnetr strike mowi ze nie obsluguje karta open gl i mam dylemat ?
ZaBoL:
gta 3 vice city
no chyba tutaj mozna byc dokladnym, co?
z tego co MI wiadomo gra ktora wymieniles nie istnieje, jezeli sie myle popraw
za to jest GTA:VC czyli poprostu Grand Theft Auto Vice City tak sie zapewne nazywa ta gra
sorry ale na takie cos musialem zareagowac, wkoncu taka gra, to przynajmniej jej nazwe mozna znac ;)
przeciez cs open gl tozn ie direct 3d o tym mowie
poprostu zainstaluj dx8.1 na 9–ke ja tak zrobiłem i dzisła. moźe masz ten problem z tego powodu źe Twoja karta nie jest zgodna z dx9. w Cs miałem ten sam przypadek jak miałem jeszcze stara karte(riva tnt2 m64) teraz mam ATI radeon 9700 pro. spróbuj w cs zmienić na Open GL, ja tak zrobiłem i wszystko było w porządku a w gta nie wiem co moźe być przynajmniej mi sie tak jeszcze nie stało. powodzenia :D
Strona 1 / 1