GDZIE ZNALESC NAJNOWSZE STEROWNIKI ASPI I BIOSU NAGRYWARKI
witam mam pytanko GDZIE ZNALESC NAJNOWSZE STEROWNIKI ASPI I BIOSU NAGRYWARKI Teac W54E jak poznac wersje biosu bo na stronie www.cdrinfo.pl znalazlem bios a raczej 2 w zaleznosci od typu aktualnego biosu i nie wiem jak poznac stary bios. Gdzie mozna znalesc nowe wersje biosu i co mi da jego aktualizacja (czy sie nie uszkodzi sprzet)
dzieki pozdrawiam
hm znalazlem sterowniki aspi (najnowsze) ale po ich zainstalowaniu program do wykrywania zabezpieczen na plytach cd i uruchomieniu go wystepuje blad i program zostaje zamkniety jest to clonexxl sprawdzilem na 2 wersjach i jest tak samo moze ktos wie jak rozwiazac ten problem lub podajcie program podobny do clonexxl
dzieki pozdrawiam
hm znalazlem sterowniki aspi (najnowsze) ale po ich zainstalowaniu program do wykrywania zabezpieczen na plytach cd i uruchomieniu go wystepuje blad i program zostaje zamkniety jest to clonexxl sprawdzilem na 2 wersjach i jest tak samo moze ktos wie jak rozwiazac ten problem lub podajcie program podobny do clonexxl
Odpowiedzi: 4
TWOJA NAGRYWARKA TO TEAC W540E, a nie W54E...
ok dzieki podzialalo
Rysiek80:
Zainstaluj ForceASPI 1.8
Wersja firmware powinna pojawić się przy uruchamianiu kompa (pierwszy ekran biosu).
Strona 1 / 1