Gdzie zglaszac bledy?
Witam. Mam takie podstawowe pytanie. Pod jaki adres (email)(takze gpg) mozna zglaszac bledy na produkty microsoftu? Byl bym wdzieczny za info.
Odpowiedzi: 13
dosc powazne bledy w IE... remote code execute etc
FreeBSD:
thx :) zobacze co oni powiedza..
A ja się przekornie zapytam – co chcesz raportować – bo moźe się okazać, źe to nie problem z systemem a z ... uźytkownikiem ;)
FreeBSD:
A ja się przekornie zapytam – co chcesz raportować – bo moźe się okazać, źe to nie problem z systemem a z ... uźytkownikiem ;)
masz mejla : msinfo@msinfo.pl wystarczyło jeden telefon 801308801 tam moźesz takźe połączyć się z technikami tej firmy, jednak będziesz musiał podać swój oryginalny klucz produktu podczas rozmowy, jak do nich mejla wyślesz i tak napiszą ci źe proszą o kontakt telefoniczny, po pierwsze przez mejla tego nie wyslesz bo od tego słóźą technicy pod telefonem
po drugie w xp jest usługa raportowania błędów, więc nie rozmumiem dlaczego się tak boisz z niej koźystać,po prostu zadzwoń 801308801 i tam sobie porozmawiasz , no chyba źe masz na ukryciu np. piracki klucz to wtedy nikt ci nie pomoźe :)
po drugie w xp jest usługa raportowania błędów, więc nie rozmumiem dlaczego się tak boisz z niej koźystać,po prostu zadzwoń 801308801 i tam sobie porozmawiasz , no chyba źe masz na ukryciu np. piracki klucz to wtedy nikt ci nie pomoźe :)
Cieszę się , źe "wszystko legal" masz . Tylko jeszcze mnie oświeć czy aby to "wszystko" jest w wersji BOX, bo pewne róznice licencyjne między takim programem, a OEM–em występują, a dotyczą m.in. kwestii wsparcia.
Rebe:
Skoro nie masz zamiaru o produktach MS z MS rozmawiać to moze na Berdyczów pisz ?
Jest jeszcze jedna opcja – idź na Stadion i zgloś sprzedawcy, bo do tego się Twoje opory sprowadzają.
Fajnie ze sie rozumiemy.
Ps. Dla twej swiadomosci posiadam wszystko legal tylko nie podoba mi sie suport MS dla dziwact MS (ich stosonek do klienta).
Tak. Ale zanim wyslesz taki blad to zapoznaj sie z licencja etc. Pozatym chodzi mi o kontakt a nie o raportowanie bledow.
Jak nie ma takiego czegos to nie. Ich problem :)
Tak. Ale zanim wyslesz taki blad to zapoznaj sie z licencja etc. Pozatym chodzi mi o kontakt a nie o raportowanie bledow.
Jaki system ? W XP masz opcje raportowania błędów.
gusioo:
www.microsoft.pl – tak trudno tam zajrzeć ? No chyba źe FreeBSD nie obsługuje witryn MS.
Ździebko nie ten dział.
ta. Bo aby sie z nimi zalapac trza sie rejestrowac i podpisywac jakies glupie licencje itp. Chodzi mi o konkretny mail (nie polski) kaj mozna slac raporty bez zadnych zobowiazan.
FreeBSD:
Witam. Mam takie podstawowe pytanie. Pod jaki adres (email)(takze gpg) mozna zglaszac bledy na produkty microsoftu? Byl bym wdzieczny za info.
www.microsoft.pl – tak trudno tam zajrzeć ? No chyba źe FreeBSD nie obsługuje witryn MS.
Ździebko nie ten dział.
Strona 1 / 1