gdzie tkwi problem???
Kupilem nowy dvd recorder i zaraz po zamontowaniu zaczely sie problemy.Po pierwsze dostaje za kazdym resetowaniem kompa komunikat,ze znaleziono nowy sprzet i trzeba zrestartowac kompa.Po drugie komp przestal widziec plyty w starym cdr,a o nowym nie wspominajac.Po odlaczeniu dvd i podlaczeniu do drugiegi kompa wszystko gra jak trzeba.Po trzecie po tym jak podlaczylem dvd zaczal sie niebieski ekran z bledem 0x0000009c.Mam najnowsze stery zainstalowane.1gb ram.grafa geforce 6200 turbo cache.Procek amd athlon 6200 procesor 3000+.Zasilacz l i c modelLC-B400 atx input 60/50hz.Z gory dzieki za pomoc.Szukalem w goglach rozwiazan tego problemu i niestety zadnej normalnej pomocy w naszym jezyku nie znalazlem.Z gory dzieki za pomoc.
Odpowiedzi: 9
Oj coś dalej występuje błąd
Dzięki za wszytko
Przycisk "EDYTUJ" jest nie dla ozdoby. Zacznij z niego korzystać bo Ci posty mogą znikać.
Nie powinno być.
a , nie będzie tego ekranu niebieskiego ??
thnx już zrobiłem i zaimpotrowało
Skopiowałem ale nie mogę zaimportować do rejestru
---------------------
thnx już zrobiłem i zaimpotrowało
---------------------
a , nie będzie tego ekranu niebieskiego ??
Co sie nie da zaimportować ??
Tylko wyboldowane kopiujesz do notatnika
[b]REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11
CE-BFC1-08002BE10318}]
"UpperFilters"=-
"LowerFilters"=-
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdr4_2K]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdralw2k]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdudf]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UdfReadr][/b]
Pierwsza linia w pliku musi być ta z REGEDIT4
A jak to zrobić bo nie da sie zaimportować ??
AMD athlon 64 procesor 3000+,a nie jak pisalem 6200
-
A może to?:<BR>Skopiuj do notatnika ponizsza zawartosc, zawarta pomiedzy liniami :<BR><BR>----------<BR>REGEDIT4<BR><BR>[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11<BR>CE-BFC1-08002BE10318}]<BR>"UpperFilters"=-<BR>"LowerFilters"=-<BR>[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdr4_2K]<BR>[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdralw2k]<BR>[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdudf]<BR>[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\UdfReadr]<BR><BR>----------------<BR><BR>Zapisz jako plik.reg i zaimportuj do Rejestru
Strona 1 / 1