Gdzie się podział pasek OFFICE ???
witam
od niedawna jestem posiadaczem kopii Office2003 XP dla WINXP, pakiet jest OK ale znikneła bardzo istotna dla mnie funkcja która była w pakiecie office2000 (dla win98) a mianowicie PASEK OFFICE.
na tym pasku (ktory wysuwał się nad pasek start) tworzyłem inne paski w które wrzucałek ikonki programów najczęściej uźywanych ogólnie okolo 9 pasków.
tak poukładane ikonki programów nie zawalały mi pulpitu a praca była bardzo przyjemna.
pytanie:
1) gdzie moge zassać np dodatek do office2003 XP z takim paskiem, lub
2) gdzi znajdę zamiennik takiego paska jaki był w office2000
pozdrawiam
od niedawna jestem posiadaczem kopii Office2003 XP dla WINXP, pakiet jest OK ale znikneła bardzo istotna dla mnie funkcja która była w pakiecie office2000 (dla win98) a mianowicie PASEK OFFICE.
na tym pasku (ktory wysuwał się nad pasek start) tworzyłem inne paski w które wrzucałek ikonki programów najczęściej uźywanych ogólnie okolo 9 pasków.
tak poukładane ikonki programów nie zawalały mi pulpitu a praca była bardzo przyjemna.
pytanie:
1) gdzie moge zassać np dodatek do office2003 XP z takim paskiem, lub
2) gdzi znajdę zamiennik takiego paska jaki był w office2000
pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
tak dzieki za info czytalem o tym
moje pytanie jest raczej o tym jak zrobic taki pasek jaki byl dostepny w MO2000.
dokladnie taki jaki byl, np przesuwany itd.
jaki programik robi taki wysuwany ponad pasek start pasek programow?
moje pytanie jest raczej o tym jak zrobic taki pasek jaki byl dostepny w MO2000.
dokladnie taki jaki byl, np przesuwany itd.
jaki programik robi taki wysuwany ponad pasek start pasek programow?
Strona 1 / 1