Gdzie reklamowac

gdzie najlepiej zareklamowac swoje forum?

Odpowiedzi: 20

Ludzie1 Tu chodzi o forum IT a nie o forum Gimnazjum! Zresztą sami je znaleźliście a ja tam linka nie podawałem :lol:
dymeq
Dodano
22.04.2005 12:40:31
Nie zebym czepliwy jakiś był i daleko mi do prześmiewcy. ale sami napiszcie, no ile moźna kurna tak o sobie pisać :mrgreen:
http://www.it.ltb.com.pl/forum/viewtopic.php?p=3498&highlight=#3498
Seeker
Dodano
21.04.2005 16:02:35
EL NINO:
http://www.it.ltb.com.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=8 –> coz to za komentarz kurna ?

Nie iwesz?
Łoj EL NINO. Toź to proste – poszukaj w google :lol:
Oczywiście nie o chakiera masz "pytać" :P
Rebe
Dodano
21.04.2005 15:53:46
http://www.it.ltb.com.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=8 –> coz to za komentarz kurna ?
EL NINO
Dodano
21.04.2005 15:47:58
To co EL + szukaj dalej ten dziury w phpbb bo cos mi sie zdaje ze w inny sposob nie bedziesz sobie umiał zmienic podpisu na własciwszy – administratorski, a i z tymi księzycami tez problem bedzie.
Jak nie wiesz "o so chodzi" to sobie swoje starsze posty przejrzyj.
Skrypt forum tez musisz zmienić na starszy, bo niestety w nowym ten bład połatali.
Bobi
Dodano
21.04.2005 15:40:49
dymeq:
Poprawka juz jestem adminem :D
No to teraz mozesz se juz dolozyc z 15 gwiazdek i ze cztery sloneczka na dokladke.
EL NINO
Dodano
21.04.2005 13:50:19
Seeker – nie masz racji z tym 'kółkiem wzajemnej adoracji" – juź w 4 otwartym wątku znalazłem wypowiedź jakiegoś ......usera :lol:

dymeq – a regulamin juź sobie przyswoiłeś ?
Rebe
Dodano
21.04.2005 13:39:20
Poprawka juz jestem adminem :D
dymeq
Dodano
21.04.2005 13:33:53
Jest róznica. Na forum DAMIPLA jestem dylko moderatorem a tamto forum nie jest moje.
dymeq
Dodano
14.04.2005 17:02:18
dymeq:
Co za lamy! Forum gimkolu nie jest wcale moje albo jakieś dyemq forum! moje forum to www.it.ltb.com.pl/forum

A Ty kto? ten hakier z zawodu to TY? –
http://www.it.ltb.com.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=8
I weź na wstrzymanie z wypisywaniem południowo amerykańskich zwierząt czy innych buddyjskich okresleń , bo w nie jesteś w zoologu w ....Nepalu ,– z Koluszek wszak nieprawdaź Waść?

Poza tym co za róźnica między tym forum , a tego jak mu tam dampila?
I tu i tu admini i moderatorzy se komunikator forumowy na działy podzielony stworzyli – i walą posty sami do siebie
Seeker
Dodano
14.04.2005 14:56:36
dymeq:
Co za lamy! Forum gimkolu nie jest wcale moje albo jakieś dyemq forum! moje forum to www.it.ltb.com.pl/forum

To tam wróć i moźe z regulaminem się zapoznaj polecam szczególnej uwadze pkt 2.8.
Wydaje mi się – to eufemizm – bowiem, źe aź się prosisz w związku z jego treścią do zastosowania sankcji, które w tamtym regulaminie się znajdują.
Rebe
Dodano
14.04.2005 13:21:03
dymeq
Dodano
14.04.2005 13:09:23
EL NINO:

Seeker:
...wyłuskaj z własnego jestestwa tempym kozikiem :idea:
:wink: :mrgreen:
Nie chyci :wink: . Cus tempego Rebe moze jeszcze znajdzie, ale kozik ? Przecie On nie ze szkieleczczyzny :mrgreen: .

Znaczy moich "kolegów" na mysli masz i to tak – EL NINO included ? :mrgreen:
Rebe
Dodano
13.04.2005 18:09:34
Seeker:
Ryszawe kleszcze ?
Nie widziales takich ? Przecie to najgorsze france sa – takie falszywe :P :P .
Seeker:
...wyłuskaj z własnego jestestwa tempym kozikiem :idea:
Nie chyci :wink: . Cus tempego Rebe moze jeszcze znajdzie, ale kozik ? Przecie On nie ze szkieleczczyzny :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
13.04.2005 17:35:18
Rebe:

A przyjrzałeś sie odbrze – moźe te rude to ...kleszcze jakie krwią opite na monitorze tłukłes ? :lol:

Ryszawe kleszcze ? łoj Rebe , chyba byś musiał ksiąźeczke dla ..daltonistów przejrzeć :P :wink:
Blattella germanica – to jedynie mogło by mi na monitorze łazić, ale źem spolegliwy :P i z "franciszkańskim" podejściem do zwierząt to i tak bym nie ...ubił (od razu) :roll:
Kleszcze krwią opite to se ....wyłuskaj z własnego jestestwa tempym kozikiem :idea:
Seeker
Dodano
13.04.2005 13:17:09
Seeker – Ty nie fikaj, bo Cię pielęgniarz do parteru sprowadzi :wink:

PS.
A przyjrzałeś sie odbrze – moźe te rude to ...kleszcze jakie krwią opite na monitorze tłukłes ? :lol:
Rebe
Dodano
13.04.2005 09:08:20
Na tym forum – tak zez ciekawości kukłem – kaźdy "moderator" ma 6 takich ...... – kurna nie wiadomo co to jest – kukiełek/pacynek z rudymy czuprynkami chiba.
Co to jest i czemu słuźy ? I dlaczego 6 ? – zaszyfrowany kod Windowsa czy jak?

Ps Tylko nie piszcie źe to pomniejszony avatar EL NINA tak się spodobał , bo chyba kozła fikne ze śmichu :wink: :mrgreen:
Seeker
Dodano
13.04.2005 00:15:15
Bobi_robert:
...ale przynajmniej jak panienka łapskami nie wymachiwał :P

Spojrzyj jeszcze raz w lustro i się ostatecznie przekonaj, kto łapkami jak panienka macha :mrgreen:
O zmarszczkach wspominać nie będę :P

Jak mój nowy IMAGE :?: 8) ;)
I niech tak zostanie – opad szczęk na forum :P
Ad@$
Dodano
12.04.2005 16:41:38
EL NINO:
...mnie jeszcze zaczna kojarzyc z jakimis niedorobiencami :mrgreen:

To Ty jeszcze jakies watpliwosci masz ?? :shock: :mrgreen:

Kuba, przeca wiadomo ze dymeq to "Pracownik Microsoft w Stanach Zjednoczonych" tyla, ze nie napisal tam, ze... podłogi tylko zmywa :wink:
Ad@$, skad zes takiego kurna skoczego "chopa" do avatara "wyczasnoł", juz chyba wole tego portreta co to go Rebe mial
Broda miał na półówke strony, rozjazdy strony jak byk, ale przynajmniej jak panienka łapskami nie wymachiwał :P
Bobi
Dodano
12.04.2005 00:32:22
EL NINO:
...mnie jeszcze zaczna kojarzyc z jakimis niedorobiencami :mrgreen:

To Ty jeszcze jakies watpliwosci masz ?? :shock: :mrgreen:

Kuba, przeca wiadomo ze dymeq to "Pracownik Microsoft w Stanach Zjednoczonych" tyla, ze nie napisal tam, ze... podłogi tylko zmywa :wink:
Ad@$, skad zes takiego kurna skoczego "chopa" do avatara "wyczasnoł", juz chyba wole tego portreta co to go Rebe mial
Broda miał na półówke strony, rozjazdy strony jak byk, ale przynajmniej jak panienka łapskami nie wymachiwał :P
Bobi
Dodano
12.04.2005 00:32:22
dymeq
Dodano:
11.04.2005 16:36:22
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2