Gdzie jest moja zainstalowana gra?!!
Ostatnio ujrzałem źe na moim komputerze niezłe jaja się dzieją. Mam jak wiadomo Windowsa XP i instaluj grę, w którą wcześniej grałem normalnie. Instalacja gry przebiega bez problemu lecz nie ma katalogu z tą grą nigdziej :shock: :shock: :shock:
Instaluje gre 2 raz, wchodze w miejsce gdzie powinna być gra i widze jak wgrywaja sie nowe pliki, katalog się utowrzył jestem juź szczęśliwy a tu po zakończeniu instalacji ujrzałem źe katalog poprostu zniknął ?! :shock:
mial moze ktos podobny problem?! prosze o jakas pomoc
Instaluje gre 2 raz, wchodze w miejsce gdzie powinna być gra i widze jak wgrywaja sie nowe pliki, katalog się utowrzył jestem juź szczęśliwy a tu po zakończeniu instalacji ujrzałem źe katalog poprostu zniknął ?! :shock:
mial moze ktos podobny problem?! prosze o jakas pomoc
Odpowiedzi: 4
tylko dziwne ze niedawno instalowalem ta gre i wszystko dzialalo a teraz nie dziala. a pozatym dochodzi do 100% i jest napisane ze instalacja przebiegla pomyslnie.
moze to znowu przez tego pieprzonego SP2 bo to jest starsza gra ( Hard Truck 18 Wheels)
moze to znowu przez tego pieprzonego SP2 bo to jest starsza gra ( Hard Truck 18 Wheels)
Takie (jak to ująłeś) jaja się dzieją, jeźeli nie dochodzi do końca isntalacja i brakuje mu pliku to z reguły (chociaź nie zawsze)instalator cofa wszystko co skopiował i wracasz do stanu poprzedniego. Nie zawsze Cię o tym instalator informuje. Czasem taka czasem siedzi cicho i za plecami "wariuje" ;)
kiedys juz mialem taki problem z inna gra ale po ktoryms razie udalo sie zainstalowac a tutaj nic caly czas sie usuwa ;/ stupid XP
czy problem dotyczy tylko tej gry ?
Strona 1 / 1