gasnie ekran
prosze pomozcie przy wlaczniu laptopa mam ciemny ekran ale jak odpalam z klawiszem f8 to moge go odpalic,na pewno cos z system ale nie mam pojecia co /windows XP/
Odpowiedzi: 6
A w trybie awaryjnym zawsze system się ładuje bez "gaśnięcia" monitora? Jeśli tak to może sterownik do grafiki trzeba inny zapodać? tego chdiska kolega chyba nie zrobił? Żadnego info nt. nie widzę.
Dzieki za wszystkie podpowiedz.Mam pewnosc ze to cos z systemem,myslalem ze byc moze problem jest z bateria ale jak ja wyjalem w jeden dzien to bylo super na drugi dzien znow "kicha".Problem jest ze nie wyswietla sie obrazna monitorze ale komp caly czas chodzi bo widze ciemny obraz normalnie jak pracuje,kton wie co to moze byc.Jezeli to system to poprosze o dokladny opis co robic.Zrobilem przywracanie systemu ale to nic nie dalo wyswietla ze wszystko jet ok.
skoro w awaryjnym idzie to raczej zacząć by należało od sprawdzenia czy nie ma błędów. Chkdsk z konsoli odzyskiwania z parametrami /p/r na początek zrób.
No, to skoro podejrzewasz nawet komputa... to do serwisu pora...
możliwe ze laptop zepsuty ale nie jest wykluczone ze cos z systemem:-k
Na pewno?
Piszesz, że ekran masz ciemny przy włączaniu lapka... a nie, że gaśnie podczas rozruchu systemu... to może jednak coś z lapkiem nie jest tak jak być powinno?
Strona 1 / 1