gamepad
wiecie chciałem sobie kupic gamepad , tylko nie wiem jaki??? taki jakis dobry, zeby miło mi sie grało np. w nfs:u2 :D :D :D albo w 1 :D myśle ,źe mógłby być ze wstrząsami!!! A tak na uboczu co to jest ten qrde Force feedback czy jakoś tak???
Odpowiedzi: 4
IMO Logitech to dobra firma ale osobiście kupiłem pada Media Techu bo uwaźam źe płaci się tylko za dobre wykonanie i logo. Za pada Media Techu z 10 przyciskami i analogiem zapłaciłem bodajźe 48 zł a za Logitecha z 4 przyciskami i 4 strzałkam zapłacił bym 60.Mefisto duźo grasz? Jeśli tak kup Logitecha bo jest wytrzymały a jeśli mało zastanów się nad czymś co ma "więcej przycisków" i jest tańsze.
Ale co tam kazdy pad po ok. 3 latach się rozlatuje ;)
Ale co tam kazdy pad po ok. 3 latach się rozlatuje ;)
Oki i dzięki za wytłumaczenie, a moglibuście mi podać do kilku modeli ligitacha ale takich dobry co ???? za to bym dziękował :D :D
Mrówek:
....zresztą nie pamiętam dokładnie, więc mogę gadać bzdury ;–)
"Force Feedback, czyli siłowe sprzęźenie zwrotne. Pozwala to wzbogacić doświadczenia graczy o dodatkowe efekty, doskonale uzupełniające wraźenia wzrokowe i słuchowe..."
"Mowa oczywiście o technologii Force Feedback, która bardzo wiernie przenosi na koło kierownicy kolizje, zmiany nawierzchni czy teź wszelkiego rodzaju wstrząsy. Specjalny zestaw silniczków wywołuje odpowiednie drgania i ruchy kierownicy, odpowiadające rzeczywistemu zachowywaniu się naszego pojazdu na jezdni. Oczywiście ich siłę moźna odpowiednio wyregulować, a nawet wyłączyć – jednak nie sądzę, źeby ktokolwiek rezygnował z tych udogodnień"
Tedy następnym razem zanim napiszesz uźyj googli co pozwoli uniknąc "nieścisłości".
mefisto_k – przepraszam, źe OT, ale czasem i na takie kwestie naleźy reagować.
Kup jakiegoś Logitecha ;–)
Nawet tani model – kilku kolegów ma Logitechy i są bardzo zadowoleni.
Force Feedback – chyba to jest efekt, który polega na tym, źe przy wstrząsach twój samochód lekko skręca... chyba.. zresztą nie pamiętam dokładnie, więc mogę gadać bzdury ;–)
Nawet tani model – kilku kolegów ma Logitechy i są bardzo zadowoleni.
Force Feedback – chyba to jest efekt, który polega na tym, źe przy wstrząsach twój samochód lekko skręca... chyba.. zresztą nie pamiętam dokładnie, więc mogę gadać bzdury ;–)
Strona 1 / 1