gadu
hej mam problem od kiedy mam sp2 moje gadu sie nie laczy czy jakis sposob aby znow dzialalo ???
Odpowiedzi: 11
Rebe jak zwykle masz pecha no ja nie wiem na jakim systemie ty smigasz :lol: a co do gg tak jak sie przewineło w temacie zainstaluj tlena i zaimplementooj(o rany ale zakozaczyłem ze słownictwem) kontakty na gg Tlen zawsze sie łączy i nie robi bąków podegraj banner killera i ciesz sie kontaktem ze swiatem...
Activity_ – a moźe by wystarczło pobrać najnowszą wersję? Nie orzstrzygam bo – pewnie znowu tem mój pieruński pech – gg nie działa mi tylko w wypadku padu ich serwera.
O problemach z tym komunikatorem tylko czytuję i kompletnie nie znam przyczyny dla której mnie one omijają.
Mogę tylko podejrzewać, źe mam coś spieprzone w systemie. :lol:
O problemach z tym komunikatorem tylko czytuję i kompletnie nie znam przyczyny dla której mnie one omijają.
Mogę tylko podejrzewać, źe mam coś spieprzone w systemie. :lol:
Ja powiem co myśle :P Nie mam SP2, a GG w GG robi co chce, zainstalowałem Tlena i uźywam go dla GG bez jakiegokolwiek problemu. Chyba wniosek z tego źe GG juź pomału opada z sił.
A CO MA Z TYM WSPULNEGO SP. 2 ??.
Adik 154 ma racje odinstaluj sp2 i bedzie po kłopocie :)
usuń sp2 i nie instaluj więcej :wink: Pomoźe :wink:
no właśnie.. a nawet ich klient nei moźe się normalnei połączyć.. zainstaluj ko,unikator tlen.pl – rzaaaaaaaaaaadko pada..
Activity_:
hej mam problem od kiedy mam sp2 moje gadu sie nie laczy czy jakis sposob aby znow dzialalo ???
To znaczy od kiedy masz problem ?
Pytam dlatego, źe od mniej więcej 2 dni ja teź mam problemy – wina leźy po stronie serwerów gg. Niektóre są wyłączone po prostu.
to moze sprawdz w ustawieniach gg jakie masz
polączenie nie mam pojecia co to moze byc 8)
skad masz neta, neo+ ?, jestes w sieci ??
na ta godzine (oczy na zapalkach) moge ci poradzic zebys sie polaczyl
przez http://web.gadu–gadu.pl
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ps. w tym momencie nawet ich strona nie dziala :wink:
zainstaluj tlena tam jest mozliwosc polaczenia
sie jako gg moze tam pojdzie
polączenie nie mam pojecia co to moze byc 8)
skad masz neta, neo+ ?, jestes w sieci ??
na ta godzine (oczy na zapalkach) moge ci poradzic zebys sie polaczyl
przez http://web.gadu–gadu.pl
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ps. w tym momencie nawet ich strona nie dziala :wink:
zainstaluj tlena tam jest mozliwosc polaczenia
sie jako gg moze tam pojdzie
ak probowalem zmienialem nawet na rozne wersje i czyscilem przed instalacja rejestr i dysk z plikow gadu
a probowales przeinstalowac gg ??
Strona 1 / 1