Gadu–Gadu – zaginiony kontakt

Witajcie! Mam tym razem nietypowy problem. Moja koleźanka ma ustawione w opcjach GG nie wyświetlanie wiadomości od nieznajomych. Kilka dni temu zmieniłem swój numer GG. Wiadomości, które piszę do niej z nowego numeru, nie są więc u niej nawet wyświetlane. Ona ma mój stary numer na liście kontaktów, ale teraz jest on pewnie wyświetlany jako ciągle niadostępny. Moźe pisze do mnie, dlaczego się nie odzywam, a ja jej piszę z nowego numeru i teź nic... Głupia sytuacja. Dodam od razu, źe nia znam jej e–maila, numeru telefonu, ani adresu fizycznego. Wiem, źei nnego komunikatora nie uźywa. Macie jakieś pomysły, jak mogę się z nią skontaktować? :(

Odpowiedzi: 11

Dzięki dizong, ale problem jest juź rozwiązany! Nie czytasz dokładnie i nie sprawdzasz dat przy postach. :? Od kilku dni rozmawiam juź sobie z koleźanką i to ją mogę poprosić o adres e–mail (co juź uczyniłem).

Co do prośby, aby administratorzy GG podali czyjegoś maila (albo jeszcze adres domowy, telefon i zdjęcie :wink: ):

źaden uźytkownik nie chciałby, aby ktoś udostępniał jego dane osobowe komukolwiek, kto o to poprosi. Mamy to zagwarantowane w ustawie o ochronie danych osobowych! Dlatego prosiłem ich jedynie o wysłanie jej informacji, źe uźytkownik o numerze xxx prosi o kontakt. Wysłali jej tę informację na jej e–mail, ale ani przez chwilę nie łudziłem się, źe ten adres od nich otrzymam.
sebastian16
Dodano
27.07.2005 19:03:10
Będą znać jej mail bo ty nie podałeś im adresu ale ona tak więc podaj im jej numer gg i wszystko.albo poproś zeby dali ci jej maila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Anonymous
Dodano
27.07.2005 18:43:06
ach, user marzenie! sam rozwiąźe swój problem i jeszcze podziękuje :D
czterech_
Dodano
24.07.2005 12:58:25
Faktycznie. Dla moźliwości przypomnienia zapomnianego hasła. Dzięki! :roll:
sebastian16
Dodano
24.07.2005 07:41:28
po prostu sie myliłes, przy rejestracji w gg e mail JEST wymagany...
czterech_
Dodano
24.07.2005 05:11:54
Tego chyba nie uda się rozwiązać, chyba, źe domyśli się, aby znowu wyszukać mnie na GG po imieniu, wieku i miejscowości, ale to tylko kobieta... :wink: Paskudna sprawa, prawda?

"z ostatniej chwili"

Nie wiem, jak oni to zrobili, ale wysłali jej wiadomość na maila i odezwała się do mnie. Skąd go znali? Czyźby szukali zawsze dodatkowych informacji o uźytkownikach? Ciekawe...
sebastian16
Dodano
24.07.2005 00:07:51
C:\Documents and Settings\Nazwa uźytkownika\Gadu–Gadu

Tam poszukaj.
Naczelny
Dodano
23.07.2005 23:47:19
nie odinstalowałem programu, jedynie po tej feralnej operacji usunięcia konta, załozyłem nowe (Z taką samą nazwą uźytkownika). Widzisz w tym jakąś szansę? :P A co myślisz o tej obietnicy, źe wyślą jej maila? Przecieź podczas zakładania konta program nie prosi o podanie adresu e–mail?
sebastian16
Dodano
23.07.2005 23:45:56
A z dysku takźe usunąłeś pliki GG?
Naczelny
Dodano
23.07.2005 23:37:47
Nie znam jej znajomych. To znajomość tylko "wirtualna" :wink: Natomiast stare konto skasowałem w opcjach programu: ustawienia > uźytkownik > usuń konto. Teraz, przy próbie wejścia na poprzednie konto, podaję stary numer, lecz hasło nie jest akceptowane. A wiem, źe podaję poprawne. Napisałem w międzyczasie do supportu GG przez ich stronę www, wyjaśniłem sprawę, zapytałem, czy mają jakąś moźliwość wysłania czegoś w rodzaju prywatnej wiadomości na jej numer, źe ktoś prosi o pilny kontakt. I zaznaczyłem, źe nie chodzi mi przecieź o zdobycie jakichkolwiek danych personalnych chronionych ustawą. Odpisali, źebym podał wszystkie swoje dane, wówczas oni prześlą informację na jej e–maila. Tylko skąd mieli by go znać? Moźe chcą mnie zbyć niczym?
sebastian16
Dodano
23.07.2005 23:26:52
moźe wejdź na swój stary nr gg.

moźesz teź porozmawiać z jej jakimś znajomym który powiedziałby jej źe masz inny nr i źeby się do Ciebie odezwała
klonpiotr
Dodano
23.07.2005 23:14:42
sebastian16
Dodano:
23.07.2005 22:24:39
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1