Gadu–Gadu Power !!!!!!! pomóźcie :'[

wiem źe to nie temat na to forum, ale nigdzie nie dostałam odpowiedzi.
Mam zainstalowane gg power i gg 6.0. Wszystko działa poprawnie i jest oki, ALE kiedy włanczam windowsa za kaźdym razem włancza mi sie SAMO GG, a jak chce uźyć jakiejś wtyczki itp, to sama musze włanczać "ręcznie" gg power !! dlaczego ??? prosze o odpowiedź jak zrobic zeby od razu wlaczylo mi sie gg power !!!!!???????? :( :( :( :(

Aha ... i jak moge zrobić ( w gg power) źeby nie pokazywały mi sie w rogu ekranu początki wiadomości, jak ktos do mnie pisze , bo mnie to denerwuje :evil:

Odpowiedzi: 10

Powiadomienia w Taksbar wyłączysz PowerGG/PGG Config/ – kliknij 2x na wierszu Activity Checker, to się wyłączy ben głupi `balonik`
sapero
Dodano
28.03.2004 03:10:19
Z tego co pamietam to byla chyba w opcjach gg zeby ten logowal automatycznie.Wystarczy, ze sie to zaznaczy i mozna sie nie przejmowac.
theboss78
Dodano
27.03.2004 20:04:39
Witam

Tak jak mówi technogirl, bo trzeba sobie uświadomić źe jak wrzucasz gg do autostartu to on sie poprostu otwiera więc, logiczne jest to źe jeźeli masz ustawione hasło na profil to zapytanie o to hasło nastąpi zaraz po włączeniu programu.
run_DNA
Dodano
27.03.2004 19:58:14
Przeciesz jak ci sie ładuje wraz ze startem systemu gg to od razu chce sie zalogowac i dlatego wyskakuje to hasło ze masz wpisac je..To nie ustawiaj profilu na hasło, wtedy nie bedziesz musiał sie logowac do gg przy kazdym starcie systemu a to jest tu:
gg–––> ustawienia–––>uźytkownik (zabezpiecz wejscie do profilu hasłem. Nie wiem czy o to ci chodzi bo ja nie mam takich haseł w gg
technogirl
Dodano
27.03.2004 17:57:54
:cry: :cry: Ale ja tego nie mam. Jak mi wyskakuje to okienko gdzie musze wybrać uźytkownika i hasło to tam nigdzie nie ma "pamiętaj hasło w programie" ani nigdzie indziej.

W USTAWIENIACH jest tylko "Pamietaj hasło" ale to jest odnośnie tego hasła kiedy instaluje swój profil i tą opcje mam zaznaczoną.

:cry:
Anonymous
Dodano
26.03.2004 16:26:19
Ja jak odznacze ta opcje to tez mi wyskakuje to okienko gdzie musze wpisac haslo (wiec raczej to jest to)
Malo tego jak weskakuje mi to okienko wpisuje haslo, a na dole jest opcja "Zapamietaj haslo w programie"
jesli to zaznaczysz problem zniknie

Przypomne jeszcze raz ze ja mam wersje 5.0.5 i mozliwe ze w 6.0 jest troche inaczej.
Konradziu
Dodano
26.03.2004 15:43:23
Dzięki konradziu co do tych wiadomości to mi pomogło :D :D :D
Ale jeśli chodzi o hasło to :
" Gadu Gadu/Ustawienia/Gadu Gadu " – ja tego nie moge znaleźć !!!!!!!! nie ma takiego czegoś i nigdzie nie ma nic odnośnie pamiętania hasła, ale i tak wydaje mi sie źe nie wiesz o co mi chodzi.

Mnie chodzi o hasło to które ja sobie załoźyłam jak chce wejść na moje gg, a NIE o to jak sie instaluje swój profil.
Dawniej jak miałam zwykłe gg to przy starcie pojawiało sie czerwone słoneczko i nic więcej, więc jak miałam ochote wejść na gg to sobie klikałam, wybierałam uźytkownika i wpisywałam moje hasło, a teraz (po zrobieniu tego co proponował Gagman)od razu przy starcie systemu pokazuje sie komunikat źeby wybrać uźytkownika, chociaź ja wcale nie wchodze na gg !!!!!! :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Anonymous
Dodano
26.03.2004 13:25:34
Sam nie uzywam tej wersji gg ale powinno byc podobnie.

:arrow: Co do tego hasla co ci na poczatku wyskakuje
sprobuj wejsc Gadu Gadu/Ustawienia/Gadu Gadu i zaznacz "Pamietaj haslo" moze pomoze
:arrow: Jesli chodzi o wiadomosci to to trzeba ustawic w PGG a doklandniej wtyczka Activity Checker
jesli ja odlaczysz powinno byc wszystko tak jak chcesz.
Konradziu
Dodano
25.03.2004 20:21:04
Dzieki Gagman, ale teraz jak włanczam kompa to od razu pokazuje sie komunikat źeby wpisać hasło uźytkownika ... a ja chciałabym źeby było tak jak z normalnym gg ( przy starcie systemu słoneczko w pasku zadań i kiedy mam ochote to wchodze ) :cry: :cry:

a co do początków wiadomości to mam ODZNACZONĄ opcję " pokazuj początek wiadomości w powiadomienu " a one nadal są !!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Anonymous
Dodano
25.03.2004 19:36:32
Wyłącz w ustawieniach GG start przy włączaniu systemu.
Zrób sktót do PowerGG, i wrzuć go do folderu:
C:Documents and Settings(TwójProfil)Menu StartProgramyAutostart
A wyświetlanie początku wiadomości w powiadomieniu teź w ustawieniach GG moźna wyłączyć...
Gagman
Dodano
25.03.2004 18:43:28
Anonymous
Dodano:
25.03.2004 18:24:27
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1