G FORCE 2TI TV OUT
czy ktos wie czy istnieje jakakolwiek mozliwosc klonowania obrazu na TV w kartach opartych na tym chipsecie ? czy zadowolic sie musze jedynie wyswiettlaniem obrazu albo na monitorze albo na TV
(moj monitor nie potrafi pokazac obrazu 50hz....)
(moj monitor nie potrafi pokazac obrazu 50hz....)
Odpowiedzi: 11
aha apropos TV tooli nio Tv tool jest w stanie sklonowac obraz tylko gdy monitor posiada mozliwosc odswiezania 50 Hz lub gdy Tv ma opcje wyswietlania obrazu w trybie NTSC... (wtedy gdy Tv ma NTSC to monitor swieci na 60HZ) moj niestety niema ani NTSC a monitor nie potrafi 50 hz pokazac –( chyba jest za dobry :P ) dobre w tym wszystkim jest to ma mam w TV gniazdko S VIDEO :) bo jakbym mial EURO to bylaby juz kleska !
dzieki za slowa "otuchy" :P heheh no coz taka dola posiadaczy takich kart..:(
Tenźe TITANIUM sen z powiek mych spędził... Dlatego teź z wieszczym zapałem wyartykuowałem me wcześniejsze patenty w bieźącej dyspucie... :wink:TzaR:
taaak mixy mialy wszystkie ale GTS ULTRa i TITANIUM gforcy niemaja podobno .....
Pawek:
Kumpel ma GF4Ti4200 i jak ostatnio u niego byłem śmigało jak trza z tego co pamiętam... Musiałbym dla upewnienia się na spytki go wziąć :wink:
Pawek – kochanieńki – my tu tak troszki o GF2 rozmowy prowadzim, ale pewnie nam się tylko tak zdawało :wink:
Kumpel ma GF4Ti4200 i jak ostatnio u niego byłem śmigało jak trza z tego co pamiętam... Musiałbym dla upewnienia się na spytki go wziąć :wink:
TzaR:
taaak mixy mialy wszystkie ale GTS ULTRa i TITANIUM gforcy niemaja podobno .....
Jeźeli – co prawdopodobnre – masz rację to bez jakich tvtooli się nie obejdzie, tak jak loookasz sugerował.
TzaR – z tego co pamiętam , to wszystkie GF2 miały klonowanie. Problem był z GF3 – one tego nie obsługiwały.
Sposób podał Pawek.
Sposób podał Pawek.
Ja to robię od prawie zawsze spod sterownika karty graficznej (opcja nView). Zarówno na GF2MX, jak i GF5600FX. Obraz jest tutaj i tutaj. Kwestia wersji sterownika... Ze starymi teź pamiętam, źe było z tym róźnie... Obecnie mam 53.03 i jest bardzo dobrze.
Tv tools czy nie raczej????
jasne źe moźna. Ja mam GF2 MX400 9i obraz mam taki sam tu i tu
Strona 1 / 1