funny uźytkownik
http://img56.echo.cx/img56/5748/oraz4bd.png
looknijcie na obrazekczy admini robią coś z takimi uźytkownikami.to przecieź ich obraźa.
looknijcie na obrazekczy admini robią coś z takimi uźytkownikami.to przecieź ich obraźa.
Odpowiedzi: 13
Za duźo zachodu :wink:
Damianos:Ale ja modkiem być nie chce tylko chciałem sobie jeden dzień konta pozablokowywać :wink: To musi być super :mrgreen:
To se postaw serwer, zainstaluj phpBB i się zbanuj.
Ale ja modkiem być nie chce tylko chciałem sobie jeden dzień konta pozablokowywać :wink: To musi być super :mrgreen:
Damianos:No własnie ja tez jestem ciekawy. Prosze odpowiedzcie na pytanie Ad@$ia.
Nie odpowiedza, bo wiedza, ze nie ma tarczy na te bron :P:P ;)
Damianos:Mam fajny pomysł. A moźe zrobicie dzień otwarty Centrum XP i kaźdy w tym dniu będzie miał uprawnienia moderatorai zobaczy jak to jest :mrgreen: :wink:
A co tu do zobaczenia? Jasne. Pewnie, ze bys chcial wiedziec skad sa userzy i jakie sa ich IP, ale to dla tych "wybranych" ;).
BTW popytaj Romusa to zalatwi Ci modka na innym forum. Swego czasu panowal w notowaniach w naborze na moderatorow ;).
Ja mam lepszy – nie bierz sie Damianos za wymyslanie, bo i tak Euklidesem nie zostaniesz :P .Damianos:Mam fajny pomysł. A moźe zrobicie...
Ad@$:gusioo:Mit, źe w internecie jest się anonimowym jest z lekka przesadzony.
A anonimowe proxy? A softy typu steganos, ghost surf czy jakies specjalne firewalle? Wiem, ze to co prawda na 100% nie dziala, ale pomaga w ukryciu IP.
No własnie ja tez jestem ciekawy. Prosze odpowiedzcie na pytanie Ad@$ia.
Mam fajny pomysł. A moźe zrobicie dzień otwarty Centrum XP i kaźdy w tym dniu będzie miał uprawnienia moderatorai zobaczy jak to jest :mrgreen: :wink:
Eeee tam nie dajemy :wink: . Jak sie "da", to sie "zrobi" :mrgreen: .mrsit:klonpiotr:więc wy tam macie jaki uźytkownik ma jaki IP.ten gośc to jakiś psychopata chyba
Mamy, mamy... ale nie dajemy.:)
gusioo:Mit, źe w internecie jest się anonimowym jest z lekka przesadzony.
A anonimowe proxy? A softy typu steganos, ghost surf czy jakies specjalne firewalle? Wiem, ze to co prawda na 100% nie dziala, ale pomaga w ukryciu IP.
klonpiotr:więc wy tam macie jaki uźytkownik ma jaki IP.ten gośc to jakiś psychopata chyba
Mamy, mamy... ale nie dajemy.:)
klonpiotr:więc wy tam macie jaki uźytkownik ma jaki IP.ten gośc to jakiś psychopata chyba
Nawet mają miasto z którego piszesz i rodzaj łącza jaki posadasz, a jak sie postarają to i nazwisko admina zdobędą.
Mit, źe w internecie jest się anonimowym jest z lekka przesadzony.
więc wy tam macie jaki uźytkownik ma jaki IP.ten gośc to jakiś psychopata chyba
Niby dlaczego ? To gowniarz a z takimi robimy porzadek.klonpiotr:to przecieź ich obraźa.
To Siemano, volvo, Athlon, AMD, volvo1, Artur654321, Volvos60r i "lachociag" w jednej osobie. Mial bana na nicki, teraz ma juz na IP. Jakos nie palam sympatia do takich pozal sie boze "madrali" i tesknil z pewnoscia nie bede.
Kiedys podobna sytuacja miala miejsce. http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=17888
IMHO ten user grubo przesadza :!:
IMHO ten user grubo przesadza :!:
Strona 1 / 1