Full Spectrum Warrior - Dziwne objawy

Mianowicie gdy odpalam gre, smiga bez zarzutow, ale gdy ja wylacze i wlacze ponownie zaczyna sie robic niewesolo. Gra ciagle laguje i to w takim stopniu ze nei da sie zupelnie ruszyc, mimo ze chwile wczesniej gralem bez najmniejszego laga. Wiecie co moze byc przyczyna lub jak to naprawic? Bede wdzieczny za kazda pomoc. Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 1

Gdy wyłaczysz gre, wejdz w menadzer zadan i sprawdz czy proces gry zostal zakonczony. Jesli nie to go zakoncz. Będzie to prosces ktory pozera bardzo duzo poamieci RAM. Mialem kiedys taki przypadek , ze po wylaczeniu jakiegos programu/gry ona nadal byla w procesach i zabierala cenna pamiec i moc procesora do czasu gdy nie zabilem recznie procesu .Jesli to nie pomoze,to napisz takze parametry swojego komputera.
Lipton
Dodano
01.03.2007 12:22:49
  • Kruszon 01.03.2007 20:03:12

Problem w tym, ze ta gra dziala elegancko tylko za pierwszym razem kiedy ja odpalam po instalacji. Ani rozpoczecie misji od poczatku, ani tez zaladowanie save`a nie pozwala kontynuowac gry gdy odpali sie gre po raz n-ty. Moja konfiguracja to AMD Duron 1 GHz, 320 MB RAM Dimm, GeForce 2 400MX 64MB... Wiem ze to bardzo mozliwe ze po prostu moj sprzet nie daje rady tej grze ale dlaczego w takim razie przy pierwszym uruchomieniu nie ma nawet zalazku zadnego laga? Z gory dziekuje za pomoc<br>

Kruszon
Dodano:
27.02.2007 23:25:45
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1