FOUND.001
nie wie ktoś co to jest FOUND.000 i FOUND.001?? bo poprzez Skaner online mks'a zauwaźyłem ze mam na obydwu dyskach takie foldery, ale jak wchodze na dysk to ich nie ma, nawet jak dam pokazywanie ukrytych folderów. troche to dziwne bo wczesniej tego nie miałem. jak to moźna usunąć?? jesli chodzi o lokalizacje tych folderów to znajduja sie bezposrednio na dyskach np Moj komputer –> Dysk C –> FOUND.001
Odpowiedzi: 13
Poprawiam Cie – foldery Incinerate to foldery zakladane przez System Mechanica. To takie jego "kosze" i usunac, wylaczyc je, mozna tylko z tego programu.
Nie wiem na ile to jest prawda, ale w/w foldery tworzą się, gdy dysk zawiera bad block, proszę mnie poprawić jak się mylę!!
Tyran:
PS. a tak przy okazyji – moze mi ktoś powiedziec do czego słuzy folder Incinerate?? czy mozna go usunąć?? :P
Katalog ten pojawia się najczęściej (choć nie zawsze) przy instalacji czegoś ze stajni Symanteca (NIS lub NSW). Gdzieś ktoś juź ten temat "drąźył" i jak się okazało prawdopodobnie taki ktalog pojawia się przy instalacji równieź System Mechanica.
Intuicja mówi mi, źe skoro nazwa oznacza między innymi "spopielanie" (:?), to moźe jest to jakiś tymczasowy katalog aplikacji, coś jak Temp. :?
Nie znam – ale google znają i to nawet czasem po polsku. Zachęcam do sprawdzenia .
o dzięki Ci wielki Rebe! Tyś jeden potrafił mi dopomóc! zaprawdę zacny z Ciebie człowiek!
PS. a tak przy okazyji – moze mi ktoś powiedziec do czego słuzy folder Incinerate?? czy mozna go usunąć?? :P
Poniewaź lubię wiedziec co mam na dyskach to w opcjach foldeów mam zaznaczone pokazywanie plików ukrytych, oraz odznaczoną opcję dot plików chronionych.
Z uwagi na to, źe nie uźywam źadnych menagerów plików to aby obejrzeć całą zawartość dysków/katalogów "wchodzę" do niego i widźe co tam jest, a i operacji na tej zawartości dokonać mogę.
Gdy mi się taki sposób znudzi to do przegłądania zawartości partycji i usuwania zbędnych danych uźywam ...Nero.
Z uwagi na to, źe nie uźywam źadnych menagerów plików to aby obejrzeć całą zawartość dysków/katalogów "wchodzę" do niego i widźe co tam jest, a i operacji na tej zawartości dokonać mogę.
Gdy mi się taki sposób znudzi to do przegłądania zawartości partycji i usuwania zbędnych danych uźywam ...Nero.
To zaznacz jeszcze – pokazywanie plikow systemowych.
Poza tym uzywajac Total Commandera z wlaczona w/w opcja (w tym programie) zobaczysz wszystkie pliki.
Poza tym uzywajac Total Commandera z wlaczona w/w opcja (w tym programie) zobaczysz wszystkie pliki.
ludzie czytajcie wszystko!!! przeca napisałem źe tych folderów nie widać nawet jak jest wyświetlanie ukrytych!!
Zaznacz w opcjach folderów zeby pokazywał pliki ukryte.
przeciez mowie ze tych plikow nie widac!! tylko w mks'ie!!
e...tam. Prawa mysza i "usuń" lub w inny dowolny sposób, w który zwykłeś pliki usuwać.
przenieś do kosza :P
w cleanmgr'ze tez takowa opcja czasem bywa ;)
w cleanmgr'ze tez takowa opcja czasem bywa ;)
no ale sie pytam JAK mam usunąć??
Strona 1 / 1